Spaniolul care a lovit o femeie pe trotuar, pe Calea Victoriei, avea permisul suspendat tot pentru un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cetăţeanul spaniol care a lovit o femeie pe trotuar, săptămâna trecută, pe Calea Victoriei, după ce care a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a intrat într-o maşină a SPP, avea permisul suspendat, tot pentru un accident, dar le-a prezentat poliţiştilor un alt permis eliberat de autorităţile spaniole.

Şeful Brigăzii Rutiere a Capitalei, Nicu Dragoş, a declarat, joi, pentru Mediafax, că cetăţeanul spaniol fusese implicat într-un alt accident în 2010, soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi atunci i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. El a precizat că bărbatului i-a fost eliberată o dovadă înlocuitoare cu drept de circulaţie.

Citeşte şi:

FOTOGALERIE Două mașini s-au ciocnit frontal pe Calea Victoriei. Una dintre maşini aparţine SPP-ului. O femeie rănită pe trotuar este în comă

„În 2011, a fost implicat în accidentul rutier de pe Calea Victoriei şi a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile spaniole. Şi în acest caz a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, fiindu-i reţinut permisul de conducere şi eliberându-i-se dovadă înlocuitoare cu drept de circulaţie“, a spus şefului Brigăzii Rutiere a Capitalei.



Comisarul şef Nicu Dragoş a adăugat că în prezent se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate dacă la momentul producerii accidentului rutier din 14 octombrie 2011 cetăţeanul spaniol avea dreptul să conducă autovehicule.

„Totodată, se fac verificări pentru a se stabili modul de obţinere a permisului de conducere eliberat în 2011“, a mai spus Dragoş.

A prezentat poliţiştilor un alt permis

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că, în mai 2010, Brigada Rutieră i-au suspendat cetăţeanului spaniol permisul de conducere pentru că a accidentat un motociclist.

„În acest caz, dosarul de cercetare a fost transmis procurorilor, iar în prezent se află încă în lucru“, au precizat sursele citate, pentru Mediafax.
Dovada de conducere eliberată atunci a fost prelungită doar o singură dată, au mai spus sursele citate. Cetăţeanul spaniol a prezentat autorităţilor române un duplicat al permisului de conduce emis de spanioli.

O femeie a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, vinerea trecută, după ce a fost lovită pe trotuar de o maşină condusă de un cetăţean spaniol care a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi intrat într-un alt autoturism.


Echipele de descarcerare au ridicat cele doua autoturisme de pe trotuar
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite