Sorin Oprescu, despre fuziunea ELCEN-RADET: Ministerul Dezvoltării a cerut plan de viitor şi matrice de risc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei FOTO Marian Iliescu
Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei FOTO Marian Iliescu

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat vineri că reprezentanţii Ministerului Dezvoltării au cerut un „plan de viitor şi o matrice de risc“, pentru elaborarea hotărârii de guvern privind fuziunea ELCEN-RADET, unele documente fiind deja prezentate.

„Pentru fuziunea celor două instituţii şi pentru hotărârea de guvern, Ministerul Dezvoltării mi-a cerut pe sistemul de avizare să prezentăm un plan de viitor, care sunt riscurile, matricea de risc şi aşa mai departe. Le-am făcut, le-am prezentat, mai trebuie câte ceva în continuare“, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, scrie Mediafax.

Acesta a mai spus că nu ştie termenul la care hotărârea de guvern va fi aprobată, precizând că speră ca până la sfârşitul acestui an, respectiv până în 21 decembrie, hotărârea să fie adoptată.

Întrebat dacă va creşte preţul gigacaloriei de la 1 ianuarie, primarul general a spus că nu se va întâmpla acest lucru, întrucât Comisia Europeană a păstrat preţul pentru consumatorii casnici la gazele consumate pentru încălzire şi apă caldă.

„Nu creşte preţul la gigacalorie de la 1 ianuarie, Comisia Europeană a fost de acord să se păstreze preţul domestic la gazele consumate pentru încălzire şi pentru apă caldă“, a mai spus acesta.

Pe aceeaşi temă:

Teatrul Evreiesc din Capitală urmează să fie consolidat. Primăria Capitalei plăteşte circa 2,5 milioane de euro

RADET, bomba cu ceas de la Primăria Capitalei. Bucureştenii riscă să îngheţe în apartamente în această iarnă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite