Soprana Amelia Antoniu, din nou internată în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solista Teatrului Naţional de Operetă, Amelia Antoniu, a fost din nou internată, azi-dimineaţă, la interval de numai 5 zile după ce fusese externată. De data aceasta ea a ajuns cu febră mare şi cu dureri la nivelul rinichilor şi plămânilor la Spitalul clinic de boli infecţioase „Dr. Victor Babeş” din Capitală.

"Amelia se simte rău de ieri şi am chemat medicii acasă care i-au făcut o serie de analize. Starea ei nu s-a ameliorat aşa că astăzi am venit la spital şi în urmă cu jumătate de oră  a fost internată. I s-a luat iar sînge şi fluide pentru analize şi acum se află la ecografie”, a spus mama Ameliei, care se află cu fiica ei în spital.

Surse din cadrul spitalului spun că soprana are tot o infecţie bacteriană dar nu se ştie dacă este aceeaşi pe care a contractat-o în spitalul CF2 şi din cauza căreia a stat internată trei săptămâni la Spitalul Universitar de Uregenţă în stare gravă.

 „Nu ştie nimieni nimic, ca şi cum fiica mea nu are nimic. Şi atunci de ce era să moară şi de acum abia se ţine pe picioare. Cred că este aceeaşi bacterie care a îmbolnăvit-o iniţial. Nu ştiu de ce nimeni nu ne-a spus nimic concret. Analizele de până acum arată de parcă ea ar fi fost sănătoasă. Sper ca analizele d ela Victor Babeş să facă lumină”, a mai spus mama Ameliei.

Familia sopranei consideră că nu nu au aflat de ce suferă soprana pentru că se doreşte muşamalizarea cazului. "Suntem hotărâţi să mergem până-n pânzele albe ca să aflăm cu ce a fost infectată", a spus soţul Ameliei.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite