Soluţie de criză: bicicleta în 10 rate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nou-deschis în Bucureşti, magazinul de biciclete de pe strada Fabrica de Chibrituri încearcă să-şi atragă clienţii cu oferte dintre cele mai diverse, de la negocierea online a preţului, până la plata direct la domiciliu.

Însă, cea mai avantajoasă soluţie pentru clienţi, care este şi o premieră în România pentru un magazin de biciclete, este plata în 10 rate. Patronul s-a gândit la această variantă după un studiu de piaţă, în urma căruia a reieşit că românii preferă cumpărăturile în rate. În plus, comisionale sunt suportate de magazin, clientul nefiind nevoit să plătească niciun ban peste preţul achiziţiei.

„Spre exemplu, dacă o bicicletă costă 1.000 de lei, clientul va plăti 100 de lei pe lună, timp de 10 luni“, a precizat patronul Bicishop, Cristian Mihai. Clienţii nu s-au înghesuit încă să cumpere bicicletele în rate, ci doar s-au interesat de această ofertă. „Cei care vin în magazin îmi cer fluturaşi cu oferta de plată în rate. Însă, niciunul nu a cumpărat încă în rate“, a precizat patronul magazinului.

Cea mai scumpă, 24.000 de lei


Magazinul are în stoc peste 1.700 de biciclete şi componente pentru biciclete. Preţurile variază între 250 de lei şi 24.000 de lei. De asemenea, anumite modele pot fi şi personalizate.

Patronul magazinului, care este de profesie fotograf, a început această afacere deoarece este un mare pasionat de ciclism. În plus, domeniul în care profesa, fotografia, a fost grav atins de criza economică, aşa că a trebuit să se reorienteze. „Eu sunt fotograf, dar criza a lovit în plin această profesie. Sunt pasionat de biciclete şi de aceea am început această afacere“, a spus Cristian Mihai.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite