Solista TNO Amelia Antoniu: “Mulţumesc medicilor care m-au salvat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea solistei Teatrului Naţional de Operetă infectată în Spitalul CF 2, Amelia Antoniu, s-a îmbunătăţit, ea reuşind să vorbească aseară în şoaptă.

Mai citiţi şi:

Patru şefi de la CF 2, demişi astăzi

„Le-a mulţumit medicilor de la Spitalul Universitar, în special doamnei doctor Copaciu, pentru că i-au salvat viaţa. A mai spus că este îngrijorată pentru starea lui Alice, cealaltă femeie infectată“, a spus mama artistei, Paula Antoniu.

Alice Preda este în continuare internată în stare deosebit de gravă. „Ieri, i s-a făcut o spălare a peritoneului. Este într-o uşoară ameliorare, dar prognosticul se menţine rezervat“, a declarat pentru „Adevărul de Seară“, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă, Bogdan Popescu.

Infectate cu bacilul gram negativ
Comisia de evaluare a Ministerului Sănătăţii a stabilit ieri că cele două paciente de la Spitalul CF2 au contractat bacilul gram negativ din spital din cauza asistenţei medicale precare. Pacientelor transferate de la Spitalul CF 2 în alte unităţi din Capitală li se vor face analize pentru a se stabili dacă au intrat în contact cu bacilul.

Comisia va continua ancheta la spital, după ce ieri patru şefi au fost demişi. „Probabil că astăzi şi în zilele următoare să mai fie demise şi alte persoane“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, noul director al Spitalului CF 2, Nicolae Efimov.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite