Păsuire pentru şoferi, de Sărbători: pe raza Sectorului 4 se suspendă ridicarea maşinilor parcate neregulamentar

Păsuire pentru şoferi, de Sărbători: pe raza Sectorului 4 se suspendă ridicarea maşinilor parcate neregulamentar

Bucureştenii din Sectorul 4 nu vor mai fi amendaţi pentru parcări neregulamentare, în perioada Sărbătorilor FOTO Adevărul

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a dispus ca serviciul de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar să fie suspendat în zileler de 30 noiembrie, 1 şi 2 decembrie. Aceeaşi dispoziţie va fi aplicată şi în perioada 20 decembrie - 10 ianuarie 2014.

Este o decizie pe care rdilul o adoptă anual, în preajma unor sărbători importante, venind astfel în sprijinul cetăţenilor, care, grăbiţi să se aprovizioneze sau să participe la evenimente tematice, organizate cu acest prilej, pot uita că parcând neregulamentar, riscă să le fie ridicate autovehiculele, se arată într-un comunicat de presă.

În aceste perioade, excepţie de la decizia adoptată vor face autovehiculele care blochează accesul în spitale, instituţii de interes public şi local, staţii RATB şi intersecţii.

Liber la ridicări de maşini în sectorul 3 al Capitalei

După doi ani în care nu s-au ridicat maşini, administraţia locală a sectorului 3 a decis să reintroducă serviciul de ridicări auto. Ca urmare a acestei decizii, proprietarii ar putea plăti o taxă propusă de 607 lei fără TVA, plus amenda prevăzută de Poliţia Română pentru parcarea neregulamentară.

Liber la parcări anapoda în sectorul 4: Piedone suspendă ridicarea maşinilor parcate neregulamentar pe durata sărbătorilor

Primăria Sectorului 4 a anunţat, marţi, că acţiunile de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar de pe raza sectorului administrat de primarul Cristian Popescu Piedone vor fi suspendate în perioada 30 aprilie-6 mai. Acţiunea este un gest de înţelegere pentru ”sprijinul cetăţenilor, care, grăbiţi să se aprovizioneze cu produse pentru masa tradiţională, pot uita că parcarea neregulamentară atrage după sine ridicarea acestora”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: