Societatea de Transport Bucureşti: Mai multe staţii de autobuz vor fi reamplasate sau îşi schimbă numele

Societatea de Transport Bucureşti: Mai multe staţii de autobuz vor fi reamplasate sau îşi schimbă numele

FOTO: Arhivă

Mai multe staţii de autobuz din Capitală vor fi reamplasate sau vor fi redenumite, transmite Societatea de Transport Bucureşti.

Societatea de Transport Bucureşti.(STB) a anunţat că următoarele staţii de autobuz vor fi redenumite:

- staţia „Fabrica de Margarina" de pe traseul liniilor R421 si R424, situata pe Şoseaua Alexandriei, se va redenumi „Fabrica de Medicamente”;
- staţia „Aprodex" de pe traseul liniilor 1, 8, 10, 11 si 25, situata pe Şoseaua Progresului, se va redenumi „Cartier Panduri”;
- staţia "„" de pe traseul liniilor 65, 86, 97, 105 si N117, situata pe Calea Griviţei, se va redenumi „Feroviarilor".
- staţia de autobuz „Sos. Berceni" de pe traseul liniilor N103 si N124, situata pe Sos. Oltenitei, sens Str. Ion Iriceanu, se va redenumi „Piata Sudului”.

De asemenea, din această săptămâna staţia de autobuz „Piata Drumul Taberei” (linii: 105, 221, 38, 641, 642), amplasata pe Str. Braşov, sens Bd. Ghencea, este amplasata temporar cu cca. 80 m spre terminalul „Ghencea”.

Iar staţia de autobuz „Drumul Taberei” (linii: 641, 642), amplasata pe Str. Braşov, sens terminal „Piaţa Presei”, este reamplasata temporar la cca. 100 m înaintea intersecţiei Drumul Taberei (în zona Bisericii Sfânta Vineri).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: