Smiley, Loredana Groza şi Holograf vor concerta în Parcul Titan din Capitală

Smiley, Loredana Groza şi Holograf vor concerta în Parcul Titan din Capitală

Smiley este unul dintre artiştii care vor urca pe scena din Parcul Titan FOTO Arhivă

Primăria Sectorului 3, în parteneriat cu Centrul Cultural Casa Artelor, organizează un weekend special pentru cei care aleg să îşi petreacă minivacanţa de 1 Mai în Capitală. Bucureştenii care vor ajunge în Parcul Titan se pot bucura de mai multe concerte susţinute de artişti renumiţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Timp de patru zile, bucureştenii vor putea lua parte la spectacolele organizate în Parcul Titan din sectorul 3 al Capitalei. Startul la distracţie va fi dat joi, 1 Mai, atunci când Loredana Groza va urca ,la ora 20.00, pe scena amplasată în parcul bucureştean. Vineri, de la aceeaşi oră, atmosfera va fi animată de trupa Alternosfera.

„Minivacanţa din Parcul Titan - Parcul Artelor nu se opreşte nici pe 3 mai, când Holograf promite un show incendiar de la ora 20.00“, anunţă reprezentanţii Centrului Cultural Casa Artelor. 

Şi în ultima seară, de la ora 20,00, atmosfera va fi încălzită de Smiley, într-un concert care este  deschis de Alina Eremia, Dorian Popa si The One.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările