Site-ul „care este” nu există: Primăria lui Vanghelie nu e pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 5, care se află conducerea lui Marian Vanghelie, nu are site, o modalitate de informare pe cât de eficientă, pe atât de necesară pentru orice instituție publică.

Bucureștenii care doresc să afle informații importante despre sectorul în care locuiesc nu pot face acest lucru pe internet. Primăria lui Marian Vanghelie nu are site de mai multe săptâmîni, iar când platforma online exista, aceasta funcționa foarte greu sau deloc.

Cetățenii sunt nevoiți să se deplaseze până la sediul primăriei sau să pună întrebări prin telefon. Aceste demersuri sunt de asemenea dificile, din moment ce nu există un site care să cuprindă toate aceste informații.

Nu sunt bani pentru specialiști IT

Reprezentanții biroului de presă al primăriei au spus că site-ul se află în reconstrucție de mai mult timp. Cauza: fondurile pentru departamentul de IT sunt insuficiente, așa că oamenii care ar trebui să se ocupe de site sunt fie nepregătiți, fie studenți învățăcei.

„Vă dați seama că domeniul IT este plătit foarte bine oriunde în lume, iar specialiștii preferă să lucreze pentru companii mari, unde salariile sunt bune, și nu la o instituție a statului, mai ales de când salariile bugetarilor au fost reduse cu 25%”, a explicat un reprezentant al biroului de presă. Acesta a mai adăugat că speră ca site-ul să fie funcțional în două-trei săptămâni.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite