Sindicatul Europol, despre imaginile cu omul legii care bate un tânăr: „Bărbaţii, aflaţi în stare de ebrietate, încep să îi înjure pe poliţişti şi îi trimit la origini“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini cu oamenii legii care lovesc un tânăr
Imagini cu oamenii legii care lovesc un tânăr

Sindicatul Europol spune că realitatea din spatele imaginilor virale cu un om al legii care loveşte un bărbat este alta.

Miercuri seară, pe o stradă din Bucureşti, un poliţist a fost filmat în timp ce loveşte cu brutalitate un tânăr. În imagini se observă cum poliţistul este foarte agresiv şi îl loveşte pe tânăr cu pumnul de mai multe ori, fără ca acesta să reacţioneze într-un mod violent. Poliţistul se opreşte să mai dea cu pumnul în momentul în care un coleg se 

apropie şi intervine. 

Poliţistul agresiv nu se opreşte aici şi aleargă după un alt tânăr care se afla la distanţă şi privea ceea ce se întâmplă. La un moment dat apare şi o maşină de poliţie, iar mai mulţi lucrători coboară şi îl imobilizează.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au  anunţat că lucrătorul Ministerului Afacerilor Interne este cercetat pentru comportamentul său.

Sindicatul Europol sare în ajutorul oamenilor legii, care au propria lor variantă: „Realitatea din spatele imaginilor "scandaloase" care au devenit virale

Azi noapte, o patrulă de ordine publică opreşte 2 persoane pentru a verifica motivul prezenţei lor pe stradă. Bărbaţii, aflaţi în stare de ebrietate încep să îi înjure pe poliţişti, le spun cum "fac ceva pe ordonanţele militare" şi îi trimit pe poliţişti...la origini.

Sunt somaţi să înceteze şi să se legitimeze, aceştia refuză. Unul dintre ei fuge, iar celălalt îl scuipă pe poliţist în faţă şi încearcă să îl lovească rupându-i epoleţii.

Colegul nostru încearcă să îl imobilizeze pe bărbat şi îi aplică mai multe lovituri de pumni la nivel feţei pentru a-l destabiliza cu scopul imobilizării. Între timp, celălalt coleg cere sprijin prin staţia de emisie recepţie.

Era bine dacă video-ul era prezentat în integralitate, nu doar de la momentul în care cei doi smardoi, cu istoric delincvent, se smiorcăie si strigă după ajutor, după ce în prealabil, băuţi fiind, înjurau şi micţionau pe Politie, poliţişti şi pe lege...

P.S. Ambele persoane au fost sancţionate pentru refuz de legitimare şi nerespectarea restricţiilor de circulaţie. Bărbatul care a scuipat poliţistul nu se află în evidenţele DSP şi nu s-au impus măsuri de izolare“.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite