Simona Gherghe de la „Acces direct“ a bătut „Happylica“ lui Măruţă. Talk-show-rile de la Antena 3 fac spectacol în faţa celor de la Realitatea Tv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiunea moderată de Simona Gherghe a ajuns în Top 10 al celor mai populare emisiuni de divertisment în luna mai.

Cifrele de audienţă TV valabile pentru luna mai arată o răsturnare de situaţie pe segmentul emisiunilor de divertisment.

Cu alte cuvinte, „Acces direct", emisiunea prezentată de Simona Gherghe pe Antena 1, a depăşit în popularitate „Happy Hour" de la Pro TV.

Conform topului emisiunilor de divertisment din luna mai, în mediul urban, publicat pe paginademedia.ro, show-ul trustului din Băneasa a depăşit cu 5.000 de telespectatori „Happylica" lui Măruţă, debutând astfel în TOP 10 din acest clasament.

Televiziunile au avut un rol destul de dificil și în ceea ce privește atragerea telespectatorilor la emisiunile de divertisment.

Astfel, Pro Tv a câștigat primele două locuri cu „Dansez pentru tine“ și „Divertis-Serviciul Român de Comedie“, deși emisiunea aflată pe primul loc a înregistrat o scădere de la un milion de telespectatori în luna aprilie, la 900.000, în medie, în mediul urban.

Emisiunea lui Cătălin Botezatu, „Burlacul“ de la Antena 1 ocupă locul 9 în top, iar „Cronica Cârcotașilor“ de la Prima Tv este pe locul 14, pe ultimul loc la capitolul divertisment fiind emisiunea de la TVR1, „Danutz SRL“.

„Un show păcătos“ și „Neatza cu Răzvan și Dani“ de la A1 sau „Drept la țintă“ de la Kanal D depășesc cu puțin 200.000 de telespectatori.

Talk-show-ul lui Mihai Gâdea, în top

Pe primele patru locuri în topul talk-show se află emisiuni de la Antena 3, prima fiind cea moderată de Mihai Gâdea- „Sinteza zilei“.

„Ediție specială“ și „Ultima oră“ de la Realitatea Tv se situează pe locurile 5 și 6 fiind urmate de alte patru emisiuni de la A3: „Q&A“, „Exces de putere“, „Punctul de întâlnire“ și „Vorbe grele“, pe când „După 20 de ani“ de la Pro Tv se află pe locul 13.

Știrile despre vreme și sport, preferate de români

Luna trecută, telespectatorii au urmărit știrile de la Pro Tv, dar și vremea și sportul de la acest canal de televiziune.

Locul 5 este ocupat tot de Pro Tv cu emisiunea „România, te iubesc“ și abia pe locul 6 se situează știrile „Observatorului“ de la A1.

La capitolul seriale, „Narcisa sălbatică“ a strâns 640.000 de telespectatori, fiind urmat de „Dragoste și pedeapsă“ de la Kanal D și „Legendele palatului: concubina regelui“ de pe TVR1.

„Mr.Bean“ de la A1și „Numai iubirea“ de la Acasă Tv ocupă locurile 19 și 20 în topul serialelor urmărite de români.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite