SHOW HORROR Alice Cooper a cerut pentru concertul de la Bucureşti un şarpe Boa şi mult sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alice Cooper se pregăteşte să aducă la Bucureşti celebrul sau show horror, „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns”. Show-ul are loc marţi, la Arenele Romane. În deschidere vor cânta Cristi Minculescu & Co.

VIDEO Cu "Wind of Change" Scorpions au mai tras o dată Cortina de Fier. Rockerii au cântat ultima dată pentru români

FOTOGALERIE Sting, aplaudat de 20.000 de fani la Bucureşti. Un concert fabulos cu muzicieni de excepţie

Din culisele spectacolului: un şarpe boa, injecţii letale, instrumente medievale de tortură, cămăşi de forţă şi mulţi litri de sânge artificial. Anti-eroul perfect al muzicii rock le pregăteşte fanilor un thriller plin cu efecte speciale.

Accesul în Arenele Romane este permis începând cu ora 18.30. Concertul este organizat de Events.

Biletele, cu preţuri variind în functie de categorie - Golden Ring – 160 de lei, Tribuna (cu loc) – 140 de lei sau Regular – 120 de lei, sunt disponibile în reţeaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi prin intermediul site-ului www.eventim.ro.

Pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Events din Bd. Lascar Catargiu nr. 15 A sau la sediul Eventim din strada Polonă nr. 15.

În concertele anterioare din cadrul turneului, stafful lui Alice a plimbat prin lume câţiva şerpi, însă, din cauza noilor reglementări internaţionale privind transportul unor astfel de animale, reptila care va fi folosită în spectacolul de la Bucureşti provine de la un crescător local.

Ea a trecut printr-un casting “virtual” şi va urca marţi pe scenă, în postura tradiţională de “guler” pentru veteranul shock-rockului.

Este imaginea pe care Cooper o vinde de ani buni, fără greş, milioanelor de fani. În martie, când a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame, el şi-a făcut apariţia într-o cămaşă pătată de sânge, cu un Boa constrictor drapat în jurul umerilor.

Alice spune că lumea spectacolelor live a evoluat: „Totul trebuie sa fie mai mare acum. Montări grandioase, sunet la apogeu, muzica mai dură”.

Producţia „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns” joacă după toate regulile blockbusterelor holywoodiene.

Încătuşat în cămaşă de forţă şi chinuit de asistente sanitare sadice, electrocutat pe scaunul electric, “Răul Originar” este în final decapitat cu o ghilotină pentru a renaşte, precum pasarea Phoenix, pe versurile piesei următoare, "School's Out".

Setlistul include 25 de piese (printre care greatest-hiturile "I'm Eighteen", "Under My Wheels", "Billion Dollar Babies", "No More Mr. Nice Guy", "Feed My Frankenstein", “Hey Stoopid”, “Poison”), fiecare cu porţia sa de teatru.

“La sfârşitul spectacolului vreau să văd audienţa epuizată”, mai spune Alice.

VIDEO Impresii de la primul concert Roxette la Bucureşti. Suedezii au dat "like" fanilor bucureşteni

VIDEO „Cei frumoşi” de la Suede au făcut un concert 100% british. Final torenţial la Arenele Romane

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite