SHOW Alice Cooper a făcut spectacol de teatru cu sânge şi şerpi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertul Alice Cooper a strâns aseară aproximativ 2.500 de fani la Arenele Romane. Spectatorii au uimit prin costumaţie: ţinte, haine negre şi lentile de contact în formă de stea. Alice Cooper nu a mai fost "un domn drăguţ" şi a început show-ul îmbrăcat în păianjăn, cu tentacule, pe ritmurile "Black Widow". A continuat să-şi schimbe ţinutele, de la cămaşă de forţă, la joben cu ţinte, pentru ca, la final, tricolorul româ

"Brutal Planet", "I'm Eighteen", "No More Mr Nice Guy", "Under My Wheels", "Billion Dollar Babies""Poison", "School's Out" şi "Elected" au alcătuit un setlist de zile mari la a doua apariţie a starului pe o scenă bucureşteană.

UPDATE ORA 22.40 O ploaie de confeti a fost spulberată spre public, în timp ce concertul a luat sfârşit pe ritmurile piesei "Fire". La "Elected", Alice a adus pe scenă steagul românesc cu care s-a şi acoperit.

UPDATE ORA 22.30 "School's Out" l-a readus pe Alice pe scenă. Acum poartă un joben cu ţinte în timp ce sparge baloane gigantice cu o sabie. "School's out, Bucharest!", a strigat Alice la finalul piesei, într-un vacarm de nedescris.

UPDATE ORA 22.20 Artistul s-a "înarmat" cu o cravaşă şi poartă o şapcă militară, transformându-se în antierou la "Wicked Young Man". Ghilotina îl decapitează, iar călăul se bucură de ţeasta lui Alice în mână pe care o poartă pe timpul piesei "I love The Dead".

UPDATE ORA 22.15 Fanii sunt în delir. "Poison" este cântată cu disperare de gurile "înveninate" de rock. Cu toţii şi-au ridicat mâinile şi scandează: "Alice!Alice!". Vedeta continuă să şocheze şi să facă spectacol. L-a adus pe scenă pe Frankestein sub forma unei păpuşi uriaşe, jerpelite şi plină de cicatrici.

UPDATE 22.10 Un manechin îi este partener de dans lui Alice, dar aceasta este aruncată şi terfelită pe ritmurile piesei "Cold Ethyl". "Feed my Frankestein" este interpretată într-o cămaşă de forţă.

UPDATE ORA 22.00 În timp ce vedeta rock cântă, fanii se tatuează ca şi idolul lor: contur negru la ochi.

UPDATE ORA 21.50 "Diavolul" Alice şi trupa lui îşi urmează propria montare scenică şi dezlănţuie decibelii, timp în care vedeta îşi schimbă iar costumaţia.

UPDATE 21.40 Spectatorii sunt în extaz. Şarpele Boa l-a încolăcit pe Alice Cooper. Artistul se joacă cu reptila şi cu un baston îşi dirijează colegii de scenă.

UPDATE ORA 21.30 În timpul piesei "I'm Eighteen", Alice a folosit o cârjă însângerată după care a promis că s-a terminat: "No More, Mister Nice Guy". A urmat inegalabilul strigăt: "Hey, Stoopid"!

UPDATE ORA 21.15 Alice Cooper a urcat pe scenă costumat în "Black Widow". Concertul a început în uralele fanilor. Pentru fiecare piesă, vedeta rock are pregătit câte un scenariu special.

UPDATE ORA 21.00 Scena a fost acoperită cu o pânză uriaşă cu chipul lui Alice Cooper. Vedeta rock va concerta pe o scenă neagră împodobită cu eşarfe.

UPDATE 20.20 Cu piesa "Strada ta", Minculescu i-a salutat pe cei prezenţi în Arenele din Parcul Carol. A urmat emoţionanta "Floare de Iris" care a fost cântată în cor de cei aproximativ 2.000 de spectatori.

UPDATE ORA 20.10 Regizorul de teatru, Alexandru Tocilescu a venit la concertul Alice Cooper. La concert au mai fost văzuţi printre spectatori: actorul Mihai Bisericanu, Berti Barbera. Publicul s-a “încălzit“ la piesele Iris, “Pe ape” şi “Somn bizar”.

UPDATE ORA 19.50  Costumaţia fanilor Alice Cooper este în majoritate compusă dintr-un tricou negru, ţinte, iar unele fetele şi-au pus lentile de contact în formă de stea. Mulţi tineri îşi cumpără la concert tricouri inscripţionate “No more, Mr. Nice Guy”. Unii au contur negru la ochi precum Alice Cooper.

UPDATE 19.30 Legendara trupă Iris a urcat pe scenă, Cristi Minculescu urându-le “Bine aţi venit!” spectatorilor de la Arenele Romane. În aşteptarea unui veteran al heavy-metal-ului, Alice Cooper, fotografii au împănzit zona şi s-au postat în locuri cât mai strategice pentru a prinde un cadru cât mai bun cu Alice Cooper.

Maleficii rock-ului pe aceeaşi scenă

SHOW Iris, pe aceeaşi scenă cu Alice Cooper. Află la ce oră se deschid porţile pentru public

SHOW HORROR Alice Cooper a cerut pentru concertul de la Bucureşti un şarpe Boa şi mult sânge

Alice Cooper şi Marilyn Manson au făcut istorie la Bucureşti, la 1 iulie 2007, în cadrul B'ESTIVAL. Cei doi rivali au cântat pe aceeaşi scenă, la Romexpo.


Iron Maiden

Iron Maiden cânta în 2008 pe stadionul Cotroceni. Aproximativ 25.000 de fani au asistat atunci la concertul "greilor". Decibeli peste nivel, efecte vizuale şi un Bruce Dickinson în mare vervă au asigurat un concert de milioane. "Fear of The Dark" a fost cea mai fredonată piesă a serii, când nebunia s-a dezlănţuit. Celebrul Cyborg Eddie nu a lipsit de pe scena bucureşteană.

"Incendiatorii" Rammstein

Rammstein a „incendiat“ Romexpo

Unul dintre cele mai spectaculoase show-uri care au avut loc vreodată în Capitală a fost cel al germanilor de la Rammstein. Artificii, flăcări, rachete, maşini de fum, costumaţii fioroase şi un tun cu spumă şi confetti a fost arsenalul lui Till Lindemann & Co. Spectacol total: germanii „au scuipat“ flăcări, şi-au dat foc şi au dezlănţuit artificii şi rachete deasupra mulţimii, înnebunindu-i pe români. Un steag al României cu simbolul trupei germane a transformat zona de concert într-un vacarm general de urale.

Manowar, „kings of metal”

Discurs Manowar în limba română

Manowar, "regii metalului", au cântat a doua oară la Bucureşti în 2010, în cadrul Sonisphere Festival. La final, americanii au rupt chitarele şi au promis să revină.

The Big Four: Anthrax, Megadeth, Slayer şi Metallica

Anul trecut, tot în cadrul Sonisphere, rockerii au avut parte de cea mai "hot" întâlnire, în primul rând o revedere cu legendele de la Metallica. James Hetfield şi colegii lui au adunat la cel de-al treilea concert al trupei în România peste 50.000 de spectatori. Şi de această dată, focul a fost "accesoriul" la piesa "Fuel", iar rafale de mitralieră, artificii roşii şi efecte pirotehnice au anunţat celebra piesă „One“.  

Fulgerul AC/DC

Fulgerul AC/DC a lovit 70.000 de suflete

Aproape 60.000 de oameni au trecut de la extaz la fericire şi înapoi, pe muzica de neoprit a celor de la AC/DC, anul trecut, la 16 mai. Australienii (într-o vizită istorică în Bucureşti) au dezlănţuit furtuna pe scenă. Tunuri care s-au năpustit peste spectatori, "clopotele Iadului", dar şi un "tren al groazei" au fost prezente pe scena amplasată în Piaţa Constituţiei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite