Sezon profitabil pe lacurile Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sezonul de agrement pe lacul Herăstrău va fi închis duminică, veniturile Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) fiind cu aproape 100.000 de lei mai mari faţă de anul 2009.

Veniturile au provenit din vânzările de bilete şi închirierile de ambarcaţiuni. Reprezentanţii ALPAB spun că bucureştenii au ales să-şi petreacă timpul liber pe Herăstrău pentru că preţurile au rămas la nivelul anului trecut.

“Tot mai mulți bucureșteni au ales să își petreacă timpul liber într-un mod activ, pe Lacul Herăstrău, având în vedere că tarifele pentru agrement au rămas la nivelul anului trecut. În această perioadă am depus toate eforturile pentru a menține parcurile și lacurile pe care le administrăm la cele mai înalte standarde de calitate. Suntem siguri că munca noastră și a specialiștilor noștri  au fost apreciate, luând în considerare numărul mare de vizitatori ”,  a declarat Radu Popa, director general A.L.P.A.B.

Pentru traversarea sau turul lacului cu ambarcaţiunile A.L.P.A.B, tariful a fost 5 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru copii. Alte posibilități de agrement pe Lacul Herăstrău au fost plimbările cu bărci si hidrobiciclete, care au fost închiriate pentru 5 lei/h, respectiv 10 lei/h.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite