„Sexgate la Monnet“: nota 4 la purtare pentru eleva-problemă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eleva de la „Jean Monnet“, Oana R., care şi-a acuzat profesorul de viol la începutul acestei luni, a primit nota 4 la purtare pentru că a ştirbit imaginea prestigiosului liceu din Capitală.

O comisie de anchetă din cadrul Liceului „Jean Monnet“ din Capitală a analizat faptele care s-au petrecut în excursia organizată în 28-30 octombrie la Predeal, în urma căreia o elevă a depus plângere împotriva profesorului de sport, acuzându-l că a violat-o.



Click pe imagini pentru fotogalerie

Potrivit Antena 3, Oana R., a fost pedepsită drastic pentru scandalul sexual prin care a terfelit imaginea Colegiului Naţional „Jean Monnet“. Mai mult decât atât, dacă acuzaţiile ei se vor dovedi false, fata ar putea fi chiar exmatriculată.

Aceeaşi soartă ar putea-o avea şi ceilalţi colegi care au participat la celebra excursie la Predeal, deoarece au încălcat regulamentul şcolar consumând alcool.



Click pe imagini pentru a vedea fotogalerie   

„Notă observatorie“ pentru profa de religie

Nici profesorii n-au scăpat nepedepsiţi de conducerea instituţiei. Astfel, profesoarei de religie i s-a retras dreptul de a mai organiza excursii.
Liceul Jean Monnet nu mai poate organiza excursii pentru clasele V-XII, profesoara de religie care a fost în excursia de la Predeal a fost atenţionată cu „notă observatorie“, iar elevii care au avut un comportament necorespunzător vor fi sancţionaţi, potrivit raportului comisiei de anchetă a şcolii, informează Mediafax.

Potrivit Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), ca urmare a incidentului petrecut în excursia organizată la Predeal, în care au fost implicaţi profesorul de educaţie fizică şi o elevă a Liceului Teoretic „Jean Monnet“, au fost luate mai multe măsuri care au vizat atât elevii cât şi profesorii care nu au respectat regulamentul şcolar.

image
image

Mai citeşte:

Mărturii incendiare în cazul „Sexgate la Monnet“. Iubita lui Radu Mazăre, elevă a prestigosului liceu: «Oana s-a dus în cameră peste prof»

Sexgate la Jean Monnet. Tatăl elevei: „Profesorul i-a spus că s-a îndrăgostit de ea!“ GALERIEFOTO

FOTO Colegii fetei de la „Jean Monnet“ se solidarizează cu profesorul acuzat de viol: „Oana ducea lipsă de popularitate. De aceea face atâta scandal“

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

„Sexgate la Monnet“: nota 4 la purtare pentru eleva-problemă


SEXGATE LA JEAN MONNET Elevii spun că, după ce ar fi fost violată de profesor, Oana era veselă şi se visa cu dascălul la Paris

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite