SEXGATE LA JEAN MONNET Viaţa ascunsă a „elevei violate“. La 13 ani îşi căuta iubit pe internet! FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul iubit al Oanei, eleva de la „Jean Monnet“ care l-a acuzat pe profesorul Dan Octavian Vişan că ar fi violat-o, îl susţine pe dascăl şi spune că fata, care abia a împlinit 18 ani, „aduce numai nenorociri bărbaţilor“.

Dan Octavian Vişan, fost profesor de sport în cadrul liceului „Jean Monnet“, a fost acuzat de Oana, o elevă de a sa, că în excursia organizată de dascăl la Predal la sfârşitul lunii octombrie, acesta ar fi violat-o. Dan Octavian a fost reţinut preventiv pentru 29 de zile, sub acuzaţia de relaţii sexuale întreţinute cu un minor.

Marian (23 ani), fostul iubit al Oanei, dezvăluie adevărata faţă a adolescentei, despre care spune că „aduce numai nenorociri bărbaţilor“, scrie ziarul Click!.

„Iubăreaţă“ de mică

Eleva a început să „alerge“ după bărbaţi încă de la o vârstă fragedă. La 13 ani, Oana îşi căuta iubit pe internet. După doi ani, începe să-şi posteze fotografii în ipostaze mai puţin obişnuite pentru o fată de 15 ani. Ba se sărută cu o fată, ba îşi evidenţiază cizmele „Gucci“ de sute de euro, ba se mândreşte cu posteriorul ei bombat.



Click pe imagini pentru fotogalerie!

image

Marian, fostul iubit al Oanei cu care a avut o relaţie timp de patru ani, spune că adolescenta, care a fost crescută în Belgia, este o adevărată spaimă a bărbaţilor. „Fata asta are un efect distructiv asupra bărbaţilor“, mărturiseşte Marian, pentu Click!.  

Acesta povesteşte că după o săptămână de la incidentul de la Predeal, eleva a mers în Galaţi, oraşul natal al părinţilor ei. Odată ajunsă aici, tânăra l-a sunat pe Marian, chiar dacă relaţia lor se terminase. „Nu ştiu de ce m-a căutat. Îi spusesem că nu mai vreau să aud de ea. Dar totuşi, mi-am călcat pe mândrie şi m-am dus să văd ce vrea“, explică Marian.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Oana, eleva din SEXGATE LA JEAN MONNET!

Marian, fostul iubit al Oanei, spune că eleva „aduce numai nenorociri bărbaţilor“

„Îi este foarte frică de tatăl ei“

Tânărul spune că atunci când a ajuns la Oana, i-a cerut să coboare puţin să vorbească, însă aceasta nu a acceptat şi l-a ameninţat că dacă nu pleacă, cheamă Poliţia. „Atunci, de nervi, pentru că se juca cu mine, am dat cu pumnul într-un geam şi l-am spart. Când am văzut că eram plin de sânge şi mi-am tăiat tendoanele, am realizat că fata asta mă aduce în stare să-mi pun viaţa în pericol“, îşi aminteşte fostul iubit al elevei.



Click pe imagini pentru fotogalerie

Marian crede că lucrurile pe care le face Oana sunt din cauza tatălui ei. „Mi-a spus într-o zi că îi este foarte frică de tatăl ei. Când era mică a fost martoră la o scenă când tatăl ei a bătut-o atât de tare pe mama ei, încât atunci când femei s-a întors către Oana, avea faţa plină de sânge “, povesteşte tânărul. 

Cu toate acestea, Marian crede că nu a avut loc niciun viol în excursia de la Predeal, pentru că „Oana, după ce bea, are chef nebun de sex şi ar face asta cu oricine“.


Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini c profesorul Dan Octavian Vişan pe holurile Tribunalului Bucureşti!

image
Profesorul Dan Octavian Vişan, pe holurile Tribunalului Bucureşti

Citeşte şi:

Răsturnare de situaţie în cazul „Sexgate la Jean Monnet": legiştii susţin că eleva a făcut sex cu profesorul din plăcere, nu a fost violată!

"Luceafărul" lui Eminescu, în varianta „Sexgate la Jean Monnet“

Balada Sexgate la Jean Monnet: "Cine iubeşte şi lasă, / Cineva să-i dea pedeapsă. /Mate până nu mai poate"

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite