Sexgate la Jean Monnet. Tatăl elevei: „Profesorul i-a spus că s-a îndrăgostit de ea!“ GALERIEFOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tatăl tinerei care studiază la Liceul „Jean Monet“ din Capitală şi care şi-a acuzat profesorul de sport că a violat-o este nemulţumit că dascălul nu a primit încadrarea juridică corespunzătoare de la procurori.

Scandalul sexual de la liceul de elită din Bucureşti continuă cu declaraţiile tatălui fetei care l-a acuzat pe profesorul de sport Dan Vişan că a violat-o într-o excursie la predeal.

„El a premeditat tot! I-a spus în drum spre Predeal că s-a îndrăgostit de ea în ziua în care a văzut-o la şcoală fără uniformă! Fiica mea l-a văzut pentru prima dată în tren. El şi mie mi-a spus că s-a îndrăgostit de ea. Cum e posibil sa te îndrăgosteşti de la Bucureşti până la Predeal?“, s-a întrebat tatăl, conform Mediafax.



Click pe imagini pentru fotogalerie

„Fata a fost în stare de şoc“
Conform aceleaişi surse, bărbatul mai susţine că profesorul Dan Vişan ar trebui cercetat pentru viol, şi nu pentru sex cu minori, aşa cum este acum încadrarea juridică.
Tatăl tinerei de la „Jean Monnet“ a mai susţinut că fata a fost în stare de şoc după ce s-a întâmplat în excursia de la Predeal. Din acest motiv, ar fi întârziat să facă plângere penală.

image



Click pe imagini pentru a vedea fotogalerie   

image

„Abia le-a povestit unor colege, iar acestea au convins-o să îmi spună tot. Dacă acest profesor ar fi respectat-o pe fiica mea şi intenţiile lui ar fi fost bune, de ce nu şi-a dat demisia de la liceu şi de ce nu a încercat să o cunoască înainte de a pleca la Predeal“, a spus bărbatul. Profesorul Dan Octavian Vişan (26 de ani) a fost reinut vinerea trecută, iar a doua zi a fost eliberat, în baza unei decizii judecătoreşi.

Citeşte şi:

FOTO Colegii fetei de la „Jean Monnet“ se solidarizează cu profesorul acuzat de viol: „Oana ducea lipsă de popularitate. De aceea face atâta scandal“

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite