SEXGATE LA JEAN MONNET Proful de sport, arestat ca exemplu pentru dascălii care se gândesc la sex cu eleve

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul izbucnit în urmă cu aproape o lună la liceul „Jean Monnet“ din Capitală pare să nu se mai sfârşească. Magistraţii care au hotărât să-l aresteze pentru 29 de zile pe Dan Vişan, profesorul acuzat de viol de eleva sa, au vrut să dea de fapt o lecţie tuturor profesorilor care ar fi tentaţi să profite de naivitatea adolescentelor.

Ceea ce i-a făcut pe ei să-l trimită după gratii pe dascăl este legat şi de faptul că acesta nu a reuşit după audieri să-i convingă că a fost de fapt târât în pat de eleva sa. Aceştia susţin chiar că dascălul ar putea să aibă „deviaţii sexuale periculoase“.

Relaţii sexuale premeditate

Cu alte cuvinte, acesta ar fi plănuit demult să întreţină relaţii sexuale cu minora, ar fi ademenit-o spunându-i că o adoră şi că vrea să aibă copii cu ea. Iar evenimentul de la Predeal ar fi fost o răzbunare pentru faptul că fata ar mai fi întreţinut relaţii şi cu alţi bărbaţi.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu elevele-sexy de la Liceul „Jean Monnet“

„Din punctul meu de vedere, este un viol, dar pentru că fata nu a mers decât după cinci zile la Institutul de Medicină Legală (IML) şi lipsesc urmele de violenţă, atunci eu nu pot să merg, din punct de vedere legal, pe pista asta“, a explicat şi Cristian Sârbu, avocatul elevei de la „Jean Monnet“.

Acelaşi lucru îl susţin şi magistraţii în motivarea lor, că de fapt profesorul ar fi violat-o pe tânără. Cu toate acestea, raportul IML arată că nu există urme care să indice un act sexual violent. „Lăsarea inculpatului în libertate ar putea induce sentimentul periculos că este permisă întreţinerea de relaţii sexuale de profesori cu oricare elevă sau liceană minoră“, au completat magistraţii.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Oana, eleva din SEXGATE LA JEAN MONNET!

Eleva, internată la psihiatrie

image
image

Avocatul adolescentei de la „Jean Monnet“ susţine că starea psihică a fetei era îngrijorătoare şi au trebuit să o interneze la psihiatrie. Susţinătorii de pe Facebook a lui Dan Vişan nu cred în boala fetei şi o acuză că ar avea „fiţe“. „Dacă părinţii ei sunt cu bani normal au dat bani şi au internat-o“, susţine una dintre fanele de pe Facebook.

În urmă cu aproape o lună, o elevă a Liceului “Jean Monnet” îşi acuza profesorul de sport că ar fi violat-o în timpul unei excursii la Predeal. După două săptămâni, dascălul a fost arestat.

image

Click pe imagini pentru fotogalerie (eleva de la Jean Monnet care îşi acuză profesorul că a violat-o)

Citeşte şi:

Cele mai sonore poveşti de amor dintre profesori şi elevi. Marile iubiri din şcolile străine după modelul Sexgate la „Jean Monnet“

Profii dezaxaţi, greu de dibuit

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite