Seria filmelor proiectate în aer liber continuă în Parcul Titan din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii se pot bucura joi, 4 septembrie, de la ora 21.00, în parcul „Alexandru Ioan Cuza” din Capitală de proiecţia filmului „Nono“.

Coproducţie olandeză-belgiană, acest film de aventuri îi are în distribuţie pe Isabella Rossellini, Camille De Pazzis şi Thomas Simon. În 2013, pelicula a fost laureată de Academia Europeană de Film cu „EFA Young Audience Awards”, în cadrul unei festivităţi care îşi propune să promoveze cultura cinematografică europeană pentru toate tipurile de audienţă, inclusiv în rândul publicului tânăr.

Nono vrea să fie ca tatăl lui – cel mai bun detectiv din lume – dar dă mereu de bucluc. Ca să fie adus pe calea cea bună, este trimis la unchiul său Simoel. Totuşi, în timpul călătoriei cu trenul, Nono are o ultimă şansă să arate ce poate. Împreună cu Felix Glick, maestru într-ale hoţiei şi o veche cunoştinţă a tatălui său, el opreşte trenul şi intră într-o lume a deghizărilor, urmăririlor şi a Zoharei, o femeie misterioasă ale cărei secrete vor schimba viaţa lui Nono pentru totdeauna.

„Nono” face parte din seria celor 24 de filme oferite gratuit bucureştenilor pe un ecran gonflabil de 120 de metri pătraţi. Evenimentul „Cinema în aer liber” este organizat de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film şi se desfăşoară pentru al treilea an consecutiv în Sectorul 3 al Capitalei.

Citeşte şi:

„Domnişoara Populară“, filmul prezentat miercuri în cadrul evenimentului „Cinema în aer liber“

„Adâncul“, filmul proiectat joi la cinematograful în aer liber din Parcul Titan

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite