Sens unic pe strada Fabrica de Glucoză, dinspre A3 spre Floreasca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noi reglementări de circulaţie pe str. Fabrica de Glucoză, principalul acces în Bucureşti din A3 (Bucureşti-Ploieşti).

UPDATE Brigada Rutieră a anunţat că circulaţia pe Şos. Fabrica de Glucoză nu se modifică deocamdată. ”Se amână începerea lucrărilor de organizare a circulaţiei în sens unic pe Şos. Fabrica de Glucoză, dinspre Şos. Petricani către Bd. Barbu Văcărescu, la o dată ce va fi comunicată în timp util”.

***

După ce pe 9 februarie a fost introdus sens unic pe porţiunea Barbu Văcărescu-Calea Floreasca, pe această direcţie, de această săptămână, se introduce reglementarea şi pe restul arterei. Este vorba de porţiunea de la intersecţia străzii cu A3 şi Şos Petricani la intersecţia cu Barbu Văcărescu, maşinile urmând să circule pe această direcţie.

Potrivit unui anunţ al Brigăzii de Poliţie Rutieră, firmele însărcinate cu lărgirea str. Fabrica de Glucoză încep de luni de la ora 12.00 lucrările de organizare a circulaţiei în sens unic.

”Se va permite accesul către clădirile din zonă în cursul zilei de 04.03.2019, urmând ca instalarea sensului unic să se facă progresiv în cursul săptămânii”, se arată în comunicatul Brigăzii de Poliţie Rutieră.

Tototdată se solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite