Sectorul 4 se va lumina de Ziua Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Centrul Capitalei, luminile de Crăciun vor fi aprinse în data de 5 decembrie. FOTO Adevărul
În Centrul Capitalei, luminile de Crăciun vor fi aprinse în data de 5 decembrie. FOTO Adevărul

Locuitorii Sectorului 4 vor avea prilejul de 1 Decembrie să participe la inaugurarea instalaţiilor de Crăciun care vor împodobi marile artere de circulaţie, precum şi intrările blocurilor din sector. Tot sâmbătă va fi inaugurat şi târgul de Crăciun din Parcul Lumea Copiilor.

Evenimentul denumit „Crăciunul tuturor” va începe la ora 16.34 şi se va desfăşura sub forma unei plimbări ce va porni de la de la intersecţia Budapesta spre bulevardul Dimitrie Cantemir.

Cei prezenţi la eveniment vor avea ocazia să se bucure de ghirlandele şi ornamentele luminoase, alături de primarul Sectorului 4 care va fi ghidul plimbării.

În perioada 1 – 24 decembrie, pe platoul Parcului Lumea Copiilor se va desfăşura ediţia din acest an a Târgului de Crăciun din Sectorul 4. În cadrul acestuia, vor fi amenajate 24 de standuri de unde vor putea fi cumpărate preparate tradiţionale din carne, dulciuri, jucării, ornamente pentru brad, dar şi cadouri pentru cei dragi.

Tot în acest parc, primarul Cristian Popescu Piedone va inaugura un patinoar cu suprafaţa de 600 de metri pătraţi, de jur împrejurul căruia vor fi montate standuri cu ceai, vin fiert sau dulciuri, precum, turtă dulce cu nuci sau bomboane cu marţipan.

Vin fiert şi alte bunătăţi din 5 decembrie

În Centrul Capitalei, luminile de Crăciun vor fi aprinse de primarul general Sorin Oprescu în data de 5 decembrie. Tot atunci, se va deschide oficial târgul de Crăciun din centrul Capitalei denumit „Bucharest Christmas Market”, amplasat în Piaţa Universităţii, şi care va avea 65 de căsuţe de unde vor putea fi cumpărate produse tradiţionale, vin fiert şi alte bunătăţi de Crăciun.

De asemenea, din 5 decembrie vor putea fi cumpăraţi brazi de Crăciun din cadrul celor 12 standuri amenajate în cadrul târgului de la Piaţa Universităţii.

În acest an, bradul de Crăciun a fost montat în zona „Bucharest Christmas Market”, acesta fiind cel mai mare din Capitală, cu o înălţime ce măsoară 15 metri. Totodată, Municipalitatea va deschide în această iarnă două patinoare, unul în Parcul Cişmigiu şi celălalt pe lacul Moghioroş.


 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite