Presimţea Oprescu că va fi arestat? Interviul primarului Capitalei, cu câteva ore înainte de descinderi: „Cozile de la DNA nu miros a bine, nu toţi iau 10%“

Ultimul interviu dat de primarul Sorin Oprescu, cu câteva ore înainte să fie reţinut de DNA

Sorin Oprescu, arestat. Chiar cu câteva ore înainte ca primarul general al Capitalei să fie reţinut, acesta a acordat un interviu pentru Antena 3. Edilul vorbeşte, printre altele, şi despre sumele despre care exitau zvonuri că ar circula ilegal prin primăriile bucureştene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sorin Oprescu a fost arestat. Magistraţii l-au trimis pe edilul Capitalei după gratii

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, reţinut de procurorii anticorupţie după ce ar fi primit mită 25.000 de euro, a fost arestat preventiv, mandatul de arestare pentru 30 de zile fiind emis, duminică noapte, de magistraţii Tribunalului Bucureşti.


Jurnalista Ioana Răduca l-a intervievat pe edilul-şef al Capitalei, publicând o parte din discuţia cu primarul chiar pe blogul ei.

În timpul interviului, Sorin Oprescu spunea că îi este teamă de faptul că balanţa justiţiei nu este tocmai echilibrată, dar şi că doarme liniţştit pentru că se ştie curat.

„Nu suntem toţi neam de hoţi şi derbedei. Toată lumea crede că toţi din administraţia locală sunt hoţi, că toţi iau 10, 15%. Eu n-am avut nicio obligaţie să dau de partid (…) Mi-au verificat contul, mi-au spus că am proprietăţi, nu am proprietăţi. Şase luni m-a linşat Diaconescu pe OTV, au verificat şi nu era aşa. 
 
Am câştigat şi procesul. Mă sperie balanţa justiţiei legată la ochi. Vezi de cele mai multe ori că balanţa nu e în chilibru şi te sperie pe tine ca individ. Te sperie neşansa, fiecare om are partea lui ascunsă, dar de aici şi până la fapte.. delaţiunea a ajuns un sport naţional. Cozile de la DNA nu miros a bine, alunecăm în partea cealaltă“, spunea vineri primarul general. 

După finalizarea interviului, edilul Bucureştiului a rămas la Mogoşoaia cu mai multe persoane din echipa lui.

Pe aceeaşi temă:

 
 
 
 
 
 

 

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, reţinut după ce ar fi primit mită 25.000 de euro, a fost arestat preventiv FOTO Mediafax 

Imagini din aceeasi galerie
  • Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, reţinut după ce ar fi primit mită 25.000 de euro, a fost arestat preventiv FOTO Mediafax 
  •  FOTO Mediafax  
  •  FOTO Mediafax  
  •  FOTO Mediafax  
  •  FOTO Mediafax  
Distribuie imaginea
citeste totul despre: