Se decretează iarnă: a căzut prima ninsoare în Bucureşti! Vezi prognoza pe următoarele zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prognozele meteorologilor s-au adeverit: Capitala a început să se albească în această dimineaţă după un prim val de ninsoare măruntă. Din păcate, aceasta s-a oprit după doar câteva minute.

Dacă aţi surprins poze cu prima ninsoare din Capitală, aşteptăm poze de la voi pe adresa bucuresti@adevarul.ro pentru a le vedea o ţară întreagă!

Meteorologii spun că În București, în următoarele două zile vremea se va menține rece și mohorâtă, iar pe alocuri va fulgui! "Se va menţine în continuare ceaţa deasupra Capitalei, iar până vineri vor cădea precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare", a declarat meteorologul de serviciu de la INMH.

Ceața va pune stăpânire pe oraș, în special dimineața și noaptea, iar conducătorii auto trebuie să fie mai atenți decât de obicei.

Faţă de astăzi, când termometrele vor arăta maxim O grade Celsius, mercurul va urca mâine cu încă două grade maxim. De-abia de vineri meteorologii vorbesc de o uşoară încălzire în Bucureşti. Atunci când vor fi maxim 4 grade Celsius şi puţin soare cu dinţi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite