Schimbare de ipoteze în cazul bărbatului dispărut, găsit în râul Dâmboviţa: Ovidiu ar fi murit din cauza apei reci în care a căzut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Adrian Condruţa (29 de ani) a dispărut în noaptea de 14 spre 15 februarie FOTO Facebook
Ovidiu Adrian Condruţa (29 de ani) a dispărut în noaptea de 14 spre 15 februarie FOTO Facebook

O nouă ipoteză a apărut în cazul bărbatului dispărut în noaptea de Valentine`s Day şi găsit de Dragobete. Primele rezultate ale raportului IML arată că Ovidiu Adrian Condruţa nu pare să fi avut un sfârşit cauzat de altcineva, având doar nişte urme mici de zgârieturi pe braţe.

După ce corpul neînsufleţit al bucureşteanului a fost găsit în Dâmboviţa, duminică, s-a vehiculat teoria unei crime. Raportul medicilor legişti arată, însă, că moartea lui Ovidiu a fost cauzat de şocul termic, potrivit WowBiz.

De asemenea, un alt aspect important este că nu s-au găsit urme de violenţă grave pe corpul lui, ci doar nişte leziuni uşoare pe braţe.

Astfel, potrivit unor surse judiciare, prima ipoteză în cazul bărbatului de 29 de ani ar fi că acesta a mers pe marginea râului ca să îşi facă nevoile, după care, din cauza stării de ebrietate avansate şi a pămâmtului umed, a alunecat în râu. Urmele de pe mâini ar putea fi de la încercarea sa de a se urca la loc, pe mal.

Cu toatea astea, anchetatorii susţin în continuare că moartea lui Ovidiu este suspectă şi că nu vor închide cazul chiar dacă raportul IML nu arată un deces violent.  

Bucureşteanul de 29 de ani a fost dat dispărut de familie după ce a fost văzut ultima dată alături de un prieten apropiat, Cătălin, în noaptea de 14 spre 15 februarie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite