Santa Claus Kingdom, regatul lui Moş Crăciun din Bucureşti, vizitat de peste 5.000 de oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Santa Claus Kingdom, cel mai mare eveniment tematic indoor dedicat iernii, a fost vizitat în primul weekend de la deschidere de 5.000 de oameni.

Santa Claus Kingdom, aşa cum se numeşte proiectul, introduce un nou concept de divertisment pentru familii. Pârtia acoperită amenjată în Bucureşti şi-a deschis porţile vineri, 28 noiembrie, fiind cel mai mare proiect şi eveniment tematic indoor organizat în Capitală cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Pârtia este amenajată pe o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, în imediata apropiere a staţiei de metrou Aurel Vlaicu.

Cei care păşesc pe tărâmul lui Moş Crăciun se pot bucura de un patinoar acoperit, de peretele de escaladă, de trenuleţ şi carusel, de trambuline, zonă de karting şi tubbing. Primii vizitatori ai regatului s-au bucurat de spectacole de dans şi cântece populare prezentate de copii talentaţi care au reuşit să redea spiritul Crăciunului.

Săptămâna viitoare, în perioada 10-14 decembrie, Santa Claus Kingdom aduce un eveniment unic pe piaţa din România, vizita lui Moş Crăciun din Finlanda, aflat pentru prima dată în ţara noastră. Moşul va sosi direct din Rovaniemi (Finlanda) pentru a asculta dorinţele de Crăciun ale celor mici şi pentru a face poze împreună cu aceştia.

Regatul magic al iernii este situat pe o suprafaţă de 5.000  de metri pătraţi, într-un spaţiu acoperit din Pipera şi se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Peste 50 de evenimente şi activităţi precum ateliere, piese de teatru, concerte de Crăciun, spectacole de magie, parade şi multe altele îi vor încânta pe vizitatori pe parcursul acestei perioade magice din an.

Santa Claus Kingdom este prezentat de Divertiland, fiind deschis zilnic până la ora 21.oo. Preţurile biletelor de intrare încep de la 25 lei şi includ accesul la toate spectacolele şi atracţiile din Regat, ca şi la echipamentele specifice sporturilor de iarnă.

Santa Claus Kingdom va fi deschis inclusiv în ziua de Crăciun şi prima zi a noului an pentru ca oamenii să continue să se bucure de distracţie cât mai mult timp posibil.

Pe aceeaşi temă:

Între cadou şi ameninţare: Moş Nicolae şi Moş Crăciun, instrumente de şantaj folosite de părinţi ca să-şi disciplineze copiii

VIDEO Părinţii îi strică pe copii cu prea multe jucării

Adevărul Live: Cele mai bune metode de educare a copiilor: modern vs. tradiţional

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite