Salvatorul fetei care s-a aruncat în faţa metroului la Dristor are un tată celebru: „Nu a vrut să ştie nimeni că el a intervenit” - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
incident dristor foto captura video

Unul dintre salvatorii fetei de 15 ani care s-a aruncat în faţa metroului la staţia Dristor 1 este fiul unui fost fotbalist român.

Tânăra de 15 ani s-ar fi aruncat în faţa metroului datorită unor probleme de familie, suferind de depresie deoarece părinţii săi ar urma să divorţeze. Aceasta a fost salvată însă de două persoane, un bărbat şi o femeie, care au reuşit să o tragă înapoi pe peron în ultima clipă.

Conform Digisport, bărbatul în cauză ar fi Răzvan Lupu, în vârstă de 32 de ani, fiul fostului internaţional român Dănuţ Lupu. Cei doi stabiliseră o întâlnire în zona Unirea, iar Răzvan a decis să meargă cu metroul, deşi conduce în mod obişnuit, deoarece ştia că nu va putea găsi cu uşurinţă un loc de parcare.

Fostul fotbalist român a fost contactat de cei de la Digisport, declarând: „Bravo lui că a avut sângele rece să reacţioneze într-o fracţiune de secundă. Nu-mi dau seama cum s-a aflat că el e salvatorul. Nu ne-am apucat să spunem nimănui, iar Răzvan chiar nu a vrut să ştie nimeni că a intervenit”.

După incident, tânăra a fost transportată la spital pentru evaluare şi îngrijiri medicale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite