Salon şi concurs internaţional de vinuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 6-9 aprilie, Bucureştiul va fi gazda unor manifestări dedicate vinului. La Romexpo, "Salonul de vinuri" va fi o "bibliotecă" a celor mai de calitate soiuri de pe piaţa românească

În perioada 6-9 aprilie, Bucureştiul va fi gazda unor manifestări dedicate vinului. La Romexpo, "Salonul de vinuri" va fi o "bibliotecă" a celor mai de calitate soiuri de pe piaţa românească şi va fi deschis atât profesioniştilor din domeniu, cât şi publicului larg.
Organizatorii spun că vor fi prezente peste 20 de firme din trei ţări. La Salon, vizitatorii vor putea şi degusta diversele sortimente prezentate. Intrarea costă 4 RON, iar programul este de la 10 la 18. Concomitent cu Salonul, la Hotelul Crowne Plaza va avea loc Concursul Internaţional de Vinuri.
Aflat la a treia ediţie, acesta reuneşte aproximativ 45 de producători, importatori şi exportatori din România şi din alte 12 ţări (Franţa, Germania, Grecia sau Croaţia).
La concurs au fost înscrise peste 300 de tipuri de vinuri, din care numai Republica Moldova are circa 70. "Organizarea în paralel a celor două evenimente dedicate vinului indică faptul că România tinde să devină o ţară importantă pe plan mondial în privinţa producerii şi comercializării vinului", declară Ovidiu Gheorghe, director general al Patronatului Naţional al Viei şi Vinului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite