S-a rupt vraja: reginele magiei, Vanessa şi Melisa, au scăpat de puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două vrăjitoare, Vanessa şi Melissa, reţinute ieri pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de şantaj şi ameninţare, vor fi lăsate în libertate.

Judecătorii de la Tribunalul Buftea au decis să le dea drumul celor două ghicitoare, după mai multe ore de audieri.

Vanessa şi Melissa, reţinute pentru şantaj şi înşelăciune, împreună cu complicii lor, vor fi cercetate in libertate. Asta au decis aseară târziu magistraţii Tribunalului Buftea. Acuzarea a făcut deja recurs dar cele două vor putea părăsi arestul abia după amiază, când expiră ordonanţele de reţinere.

Poliţiştii le acuză că ar fi obţinut sute de mii de euro de la vedetele care cred că magia le va rezolva problemele.  Pe lista celor care au căzut în plasa vrăjitoarelor sunt nume cunoscute, precum Oana Zăvoranu sau Mihaela Borcea, fosta soţie a patronului echipei de fotbal Dinamo.

După ore întregi de audieri, magistraţii le-au eliberat pe cele două vrăjitoare şi pe complicii lor. Femeile susţin că Oana Zăvoranu le-ar fi pus să-i omoare mama şi le-a denunţat din cauză că n-au reuşit.

Citește și:

Clientul vrăjitoarelor: leneş şi prost
Câştigurile aşa-ziselor practicante de magie sunt încurajate de incultură şi de incapacitatea românilor de a-şi proiecta singuri un viitor. Vezi mai multe aici

EXCLUSIV Lista prostiei în contul vrăjitoriei: Oana Zăvoranu, Mihaela Borcea, Bănel Nicoliţă, Moni şi Irinel Columbeanu, Amalia Năstase, Corina Chiriac
Trei femei, dintre care două care susţin că sunt vrăjitoare, Vanessa şi Melisa,  au fost luate pe sus de mascaţi, ieri dimineaţă, pentru a fi duse la mandat de arestare preventivă, la Tribunalul Ilfov. citește aici detalii!

Poliţia a început vânătoarea: Vrăjitoare din Bucureşti acuzate că şantajau clienţi foarte bogaţi
Numai de la o victimă aceştia au luat 450.000 de euro în bani, bijuterii şi autoturisme. IGPR a descins în Bucureşti şi Ilfov într-o vânătoare de vrăjitoare fără precedent. citește aici detalii!

OPINIE: Vrăjitoare infractoare

Marți, 13 decembrie, o zi cu ghinion pentru câteva "vrăjitoare" luate pe sus de Poliția Capitalei într-un dosar de înșelăciune și șantaj. Privind lista clienților și motivele pentru care aceștia s-au adresat escroacelor rămâi mut de uimire. Îți vine să râzi de naivitatea victimelor și apoi să plângi de mila celor care cred gogomăniile pirandelor. citește aici tot editorialul!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite