S-a dat startul la marea dezbrăcare. Bucureştenii în lenjerie intimă s-au înghesuit să apuce haine gratuite. Cel mai bătrân participant are 73 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Îmbulzeală mare la inaugurarea celei de-a treia ediţii a evenimentului „Seminaked Party by Desigual”, la AFI Palace Cotroceni FOTO Eduard Enea
Îmbulzeală mare la inaugurarea celei de-a treia ediţii a evenimentului „Seminaked Party by Desigual”, la AFI Palace Cotroceni FOTO Eduard Enea

Peste o sută de bucureşteni s-au înghesuit astăzi în magazinul Desigual din AFI Palace Cotroceni, purtând doar costume de baie sau lenjerie intimă, încercând să plece acasă îmbrăcaţi cu haine noi. Cel mai în vârstă participant la evenimentul din mall a fost un bucureştean în vârstă de 73 de ani care a plecat acasă tot dezbrăcat.

Unii au pornit spre centrul comercial de noaptea trecută, alţii însă au decis să vină înainte cu doar câteva minute de a se da startul la marea dezbrăcare, dar şi unii şi alţii şi-au dat coate pentru a prinde un loc printre primii 100 de oameni care aveau voie să intre în magazin purtând doar lenjerie intimă.

Cumpărături la bustul gol la 73 de ani

Nicolae a fost cel mai în vârstă participant la evenimentul din această dimineaţă şi povesteşte că n-a dormit toată noaptea doar pentru a se număra printre primii 100 de oameni care au putut să se bucure de haine gratuite.

batran gol

„Am plecat de acasă pe la 12.00, dar abia la 1.00 am ajuns aici. Am băut un suc şi stau aici ca să iau şi eu ceva de îmbrăcat, dar după ce m-am întors de la suc am ajuns în spatele cozii“, povesteşte supărat bărbatul în vârstă de 73 de ani, care se afla printre ultimele persoane din coada formată în faţa magazinului Desigual.

După ce şi-a dat bluza jos, bucureşteanul a încercat fără succes să se amestece printre tinerii care dansau în lenjerie intimă în faţa magazinului. A încercat minute bune să îi convingă pe cei care asigurau paza că se află la coadă de noaptea trecută, dar în cele din urmă s-a resemnat, şi-a pus din nou bluza pe el şi a plecat spre casă.

„Voiam să iau o bluză, un pantalon. Ceva, orice. Am văzut în ziar că se dau haine dacă vin dezbrăcat şi am venit. M-aş fi dezbrăcat mai devreme, să mă vadă oamenii ăştia, dar mi-a fost frică că îmi fură cineva hainele“, a explicat dezamăgit bărbatul.

Petrică a purtat rochie pentru iubita lui

petrica

Petrică, un alt participant, a fost ceva mai norocos decât Nicolae şi a plecat acasă purtând o rochie pe care vrea să i-o facă cadou prietenei sale Nicoleta. „M-am îmbrăcat cu rochia asta pentru iubita mea, e ziua ei şi o să i-o fac cadou“, spune încântat tânărul, precizând că în mod obişnuit o altfel de rochie este destul de costisitoare.

Domnişoarele s-au luptat pentru mărimi

Startul la ineditul mod de a face cumpărături s-a dat după ora 8.00, iar în magazin au năvălit bucureştenii dornici să plece acasă îmbrăcaţi cât mai frumos. În timp ce unii alergau prin magazin şi încercau să adune cât mai multe haine fără să le pese cum arată sau ce mărime sunt, alţii ceva mai liniştiţi căutau printre rafturile magazinului cele mai potrivite piese vestimentare.

„Venisem special pentru o cămaşă, doar că nu am găsuit mărimea mea. Aş fi vrut un număr mai mare şi nu au aici, dar găsesc eu altceva“, a declarat o tânără.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite