Rockerii de la AC/DC sosesc astăzi la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri-seară, australienii au cântat pentru publicul din Bulgaria, iar mâine se vor năpusti cu tunurile pe bucureşteni. Înaintea concertului: locomotiva de 3,5 tone va fi adusă diseară la Bucureşti, iar în Club Fire este organizat un concert tribuit AC/DC de trupa C.O.D.

Citiţi şi

Fanii vor fi controlaţi la sânge la concertul AC/DC

AC/DC intră cu trenul pe scenă

Dragoş Stanciu îl imită la solistul AC/DC

Trupa va sosi astăzi în Capitală, rockerii urmând să fie cazaţi la Hotel Radisson de pe Calea Victoriei. „Băieţii de la AC/DC sosesc azi în Capitală“, a confirmat, pentru „Adevărul  de Seară“, Lenţi Chiriac, unul dintre organizatori. 

La rândul lor, reprezentanţii hotelului au infirmat zvonul, aceştia nu au vrut să spună dacă Angus Young şi Compania se vor caza în acelaşi hotel la care a stat Madonna anul trecut.

În Piaţa Constituţiei, cei 93 de tehnicieni ai trupei au instalat deja scena şi tribunele de pe peluza Parlamentului şi tot azi vor face şi primele probe de sunet. Scena pe care vor urca duminică cei de la AC/DC are 30 de metri lăţime şi 20 înălţime. Show-ul de la Bucureşti, din cadrul turneului „Black Ice“, va fi cel mai exploziv.

Trupa s-a înarmat cu patru tunuri care vor exploda după ora 21.00. De asemenea, efectele pirotehnice sunt de proporţii. „Totul este gata: backstage-ul, bucătăria mobilă, şi mai ales scena“, a spus Sonia Lodi, reprezentant D&D East Entertainment.
Muzicienii nu au avut pretenţii legate de meniu, dar organizatorii le-au pregătit sarmale şi mămăliguţă şi alte produse tradiţionale româneşti.

image

700 de jandarmi asigură ordinea

Peste 70.000 de oameni sunt aşteptaţi în Piaţa Constituţiei. Pentru evitarea incidentelor, 700 de jandarmi vor fi cu ochii în patru înaintea şi în timpul spectacolului. Potrivit organizatorilor, accesul publicului în zona de concert din Piaţa Constituţiei va fi permis între orele 12.00 şi 23.00.

Concert-tribut AC/DC

În timp ce locomotiva uriaşă, care va fi amplasată pe scenă, soseşte astăzi la Bucureşti, de la Sofia, de la ora 20.00, în club Fire (Gabroveni 12), fanii AC/DC vor cânta cu trupa C.O.D. piesele celebre precum „Thunderstruck” sau „Higway to Hell”. Ca sa intraţi cât mai bine în atmosferă, înaintea recitalului C.O.D. va fi şi o proiecţie video. Biletul costă 10 lei.

2.000 de străini la show

Organizatorii recomandă celor care nu şi-au cumpărat bilet să se grăbească. Mai sunt puţine tichete. La categoria Normal Circle biletele au fost epuizate. Pe site-ul eventim.ro, mai sunt disponibile bilete la preţul de 477, 398, 265 şi 148 de lei. Din străinătate vor veni la Bucureşti 2.000 de italieni, australieni, japonezi şi americani care şi-au cumpărat bilete de pe site-ul eventim.ro
În continuarea turneului, după ce vor pleca de la Bucureşti, greii rockului mondial se opresc la 19 mai la Udinese, în Italia, pe stadionul Friuli.


Playlist

Rock'N'Roll Train
Hell Ain't A Bad Place To Be
Back In Black
Big Jack
Dirty Deeds Done Dirt Cheap
Thunderstruck
Black Ice
The Jack
Hells Bells
Shoot To Thrill
War Machine
Anything Goes
You Shock Me All Night Long
T.N.T.
Whole Lotta Rosie
Let There Be Rock

Bis:
Highway To Hell
For Those About To Rock (We Salute You)

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite