Roata mare din Parcul Herăstrău a fost desfiinţată. Reprezentanţii Primăriei: Era amplasată ilegal pe domeniul public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roata mare din Parcul Herăstrău a fost demolată FOTO Click!
Roata mare din Parcul Herăstrău a fost demolată FOTO Click!

Celebra roată din Parcul Herăstrău din Capitală a fost demolată, luni, de o echipă a Primăriei Generale, pentru că nu ar fi existat o autorizaţie prin care să se ateste faptul că proprietarul roţii are dreptul să ocupe terenul din parc. Mai mult decât atât, reprezentanţii municipalităţii susţin că întreaga zonă de distracţii va fi desfiinţată.

Pe lângă cunoscuta „Roată mare“, inspectorii Primăriei Municipiului Bucureşti au decis să desfiinţeze şi instalaţiile de agrement din zonă: cursa de cai, pista pentru maşinuţe, dar şi trambulinele. Reprezentanţii municipalităţii spun că aceste construcţii aparţin S.C DINO PARK INVEST S.R.L.,„ societate care în calitate de proprietar şi administrator nu deţine niciun document legal de amplasare a instalaţiilor de agrement pe domeniul public din Parcul Herăstrău“.

„Facem precizarea că instalaţia de agrement „Roata Mare”, aparţinând S.C. DINO PARK INVEST S.R.L. are o vechime de peste 50 de ani şi o uzură fizica ridicată, iar instalaţiile de agrement preluate de la fosta societate comercială AGREMENT S.A. au o vechime de peste 30 de ani, unele dintre ele nefiind în stare de funcţionare“, declară reprezentanţii Primăriei. Imediat după ce zona va fi „curăţată“, aici va fi amenajat un nou loc de joacă pentru copii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite