Restricţii de trafic în Capitală pentru organizarea Revelionului la care organizatorii estimează că vor participa 30.000 de persoane

Restricţii de trafic în Capitală pentru organizarea Revelionului la care organizatorii estimează că vor participa 30.000 de persoane

FOTO David Muntean

Poliţiştii au impus mai multe restricţii de trafic în Capitală pentru organizarea Revelionului în Piaţa George Enescu, manifestare la care organizatorii estimează că vor participa 30.000 de persoane. În unele zone restricţiile au intrat în vigoare, în altele urmând a fi valabile de duminică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, începând cu orele 19:00, în Piaţa George Enescu din Capitală, va avea loc „Revelionul 2017-2018”, eveniment la care organizatorul estimează că vor participa aproximativ 30.000 de persoane.

Pentru buna organizare, circulaţia rutieră este deja restricţionată pe str. Benjamin Franklin, între Calea Victoriei şi str. Nicolae Golescu, zona urmând a rămâne închisă până în 02.01.2018, orele 09:00. 

De asemenea, va fi restricţionat traficul pe Calea Victoriei, între Piaţa Victoriei şi str. Ion Câmpineanu, pe str. Ştirbei Vodă, între str. Luterană şi Calea Victoriei, dar şi pe străzile George Enescu, Episcopiei, C-tin Esarcu, Dem I. Dobrescu şi C. A. Rosetti, în perioada 31.12.2017, orele 17:00 şi 01.01.2018, orele 05:00.

Potrivit poliţiştilor, duminică, restricţiile se vor face gradual, în funcţie de afluenţa publicului spectator.

Brigada Rutieră recomandă următoarele rute ocolitoare: Piaţa Victoriei – Bd. Lascăr Catargiu – Piaţa Romană – Piaţa Universităţii – Piaţa Unirii sau Piaţa Victoriei – Str. Buzeşti – Str. Berzei – Str. Vasile Pârvan – Splaiul Independenţei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările