Restricţii RATB în zona lucrărilor Pasajului Mihai Bravu

Restricţii RATB în zona lucrărilor Pasajului Mihai Bravu

RATB anunţă modificări în circulaţia autobuzelor din zona şantirului pasajului Mihai Bravu FOTO Adevărul

În vederea continuării lucrărilor la pasajul Mihai Bravu, Regia Autonomă de Transport Bucureşti anunţă restricţionarea traficului rutier începând cu vineri, 22 noiembrie, în rondul din intersecţia Calea Văcăreşti şi Şoseaua Mihai Bravu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din această cauză, autobuzele liniei 133 vor circula pe traseul de bază numai între terminalul ,,Gara Basarab’’ şi intersecţia Cal. Văcăreşti/Bd. Tineretului.

În zona intersecţiei Cal. Văcăreşti/Bd. Tineretului, autobuzele vor opri în staţia nou înfiinţată ,,Bd. Tineretului’’, amplasată pe Cal. Văcăreşti după intersecţia cu Bd. Tineretului.

De la aceeaşi dată, staţia ,,Bd. Tineretului’’, aferentă liniei 634, amplasată în rondul de la intersecţia Cal. Văcăreşti/Şos. Mihai Bravu, sens ,,Bucur Obor”, se suspendă.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost prezent, pe 15 noiembrie, pe şantierul pasajului Mihai Bravu-Splaiul Unirii. Edilul a spus că este mulţumit de modul în care decurg lucrările şi că în luna martie bucureştenii vor putea circula pe primul pod, al doilea urmând să fie funcţional la sfârşitul anului.


 

citeste totul despre: