Restricţii de circulaţie pe Centura Bucureşti

Circulaţia pe Centura Bucureşti a fost restricţionată pe sectorul cuprins între km 8+600 şi km 9+400, a anunţat Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Măsura a fost impusă pentru executarea lucrărilor la nodul rutier de la intersecţia dintre Centura Bucureşti şi Autostrada Bucureşti-Braşov.

În acestă perioadă, circulaţia autovehiculelor se va desfăşura pe relaţia Otopeni-Voluntari restricţionat, pe o singură bandă de circulaţie. Pe relaţia Voluntari-Otopeni, traficul se va desfăşura restricţionat, pe o singură bandă de circulaţie, prin intermediul sensului giratoriu realizat în cadrul nodului rutier amplasat la intersecţia autostrăzii Bucureşti-Ploieşti cu Centura Bucureşti.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA, la numerele de telefon 021/264.33.33 şi 021/9360 sau accesând pagina de internet www.cnadnr.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările