Restricții de circulație în centrul Capitalei, cu ocazia unui cros. Rute ocolitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulația rutieră din București va fi oprită duminică, 13 mai 2012, în intervalul orar 10.30-11.30, cu ocazia desfășurării unui cros, pe câteva artere din centru orașului, a informat Brigada Rutieră a Poliției.

Astfel, traficul rutier va fi restricționat pe traseul Bulevardul Mihail Kogălniceanu – Splaiul Independenţei – Pod Cotroceni şi retur Piaţa Operei Române – Bulevardul Mihail Kogălniceanu – Facultatea de Drept.

Rute ocolitoare:

Bd. Mihail Kogălniceanu – str. Vasile Pârvan – Calea Plevnei – str. C-tin Noica – pod Cotroceni ;
Str. Sf. Elefterie – Splaiul Independenţei – Pod Haşdeu.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor de autovehicule:

* să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun;
* să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate;
* să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;
* să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Conducătorii de autovehicule sunt rugaţi să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite