„Regele micilor“, îngropat în cimitirul săracilor. Siciriul a fost oprit „La Cocoşatul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia l-a adus pe Ion Oiţă la restaurantul "La Cocoşatu", pentru a-şi lua la revedere de la angajaţii lui. Un echipaj de poliţie şi o ambulanţă s-au aflat tot timpul în spatele cortegiului format din mai multe maşini de lux, în care se aflau cei doi fraţi ai afaceristului, cei doi băieţi şi soţia acestuia, Flori. Cortegiul a trecut pe culoarea roşie a semaforului, pentru a ajunge la timp la cimitir. 

Angajaţii restaurantului, îmbrăcaţi în doliu, au izbucnit în plâns în jurul sicriului. Milionarul Oiţă va fi înmormântat în această după-amiază la cimitirul Străuleşti 2, considerat cimitirul săracilor. Acesta s-a sinucis luni, într-o anexă a localului "La Cocoşatu".

Ulterior, alaiul de maşini a ocolit drumul până la cimitir pe la Casa Presei şi, în tot acest timp, un echipaj de la Poliţia Rutieră s-a asigurat că tot convoiul trece, fără probleme, chiar şi pe culoarea roşie a semaforului pentru a ajunge la timp la cimitir.



Cortegiul format din zeci de maşini a ajuns, în jurul orei 12.30, la cimitirul Străuleşti, considerat cimitirul săracilor.

Citeşte şi:

De ce s-a spânzurat "regele micilor": toţi l-au crezut putred de bogat şi fericit, dar Ion Oiţă era urmărit de blesteme


UPDATE: S-a sinucis din cauza datoriilor? Patronul restaurantului “La Cocoşatu” avea datorii imense

EXCLUSIV: Patronul sinucigaş de la Cocoşatu voia să inaugureze un "templu" al micilor în Străuleşti. Banca i-a stricat planurile!


Patronul de "La Cocoşatu" s-a spânzurat! Afaceristul Ion Oiţă suferea de ciroză

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite