Razie de proporții printre șoferii din Capitală: șase dosare penale, cinci permise reținute și zeci de amenzi

Noaptea trecută, polițiștii bucureșteni au ieșit la vânătoare de șoferi iresposabili. Numai două ore au fost necesare pentru ca agenții de poliție să dea 50 de amenzi, să rețină cinci permise de conducere și să întocmească șase dosare penale.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma controalelor efectuate în sectorul cinci, polițiștii au identificat trei șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice, iar alți doi aveau permisele suspendate.
Dosarele penale au fost întocmite unor șoferi care fie s-au urcat băuțu la volan, fie conduceau, având permisele suspendate.

Cele mai multe dintre amenzi au fost acordate șoferilor care nu purtau centura de siguranță, vorbeau la telefon în timp ce conduceau sau nu aveau toate actele la ei.
Razia Poliției Rutiere s-a desfășurat pe mai multe bulevarde principale din sectorul 5. Agenții au verificat actele conducătorilor auto, dar și ale mașinilor. O parte dintre cei opriți au fost rugați să sufle în etilotest.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările