RATB şi Primăria Bucureşti lansează o tombolă pentru posesorii de abonamente; premii: o mie de bilete la teatru şi circ sau cursuri de germană

RATB şi Primăria Bucureşti lansează o tombolă pentru posesorii de abonamente; premii: o mie de bilete la teatru şi circ sau cursuri de germană

Control RATB Foto: David Muntean/Adevarul

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) lansează o tombolă pentru posesorii de abonamente lunare nominale, tragerea la sorţi urmând să aibă loc în luna ianuarie, când vor fi puse în joc o mie de locuri la spectacole de teatru şi circ, precum şi cursuri gratuite de limbă germană pentru adulţi şi copii.

Ştiri pe aceeaşi temă
 Astfel, începând cu luna decembrie 2016, deţinătorii de abonamente lunare nominale se vor putea înscrie pe site-ul RATB la o tragere la sorţi pentru luna ianuarie 2017, în urma căreia vor putea primi o invitaţie pentru două persoane la un spectacol de teatru, circ sau la cursuri gratuite de limbi străine. La prima tragere la sorţi, vor fi puse în joc 1.000 de locuri la spectacole la teatru, circ, precum şi cursuri gratuite de limbă germană pentru adulţi şi copii (oferite de Casa de cultură Friedrich Schiller), anunţă regia.

Pentru a câştiga o astfel de invitaţie, deţinătorul unui card ACTIV nominal, încărcat cu abonament lunar, trebuie să acceseze site-ul nostru www.ratb.ro<http://www.ratb.ro>, la adresa de internet http://ratb.ro/inscrie_cultural.php şi să completeze, până la 24 decembrie 2016, ora 24.00, datele necesare pentru înscriere.

Tombola are loc urmare a unui parteneriat încheiat între RATB şi Primăria Muncipiului Bucureşti.

”Parteneriatul încheiat între RATB şi PMB are ca scop creşterea interesului cetăţenilor Capitalei pentru actele de cultură oferite de municipalitate şi, totodată, fidelizarea deţinătorilor de abonamente RATB. RATB urmăreşte creşterea calităţii serviciilor oferite şi îşi reafirmă ataşamentul faţă de călători”, precizează regia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările