Rambo de Titan: Poliţiştii au ridicat un arsenal impresionant din casa unui bărbat, după ce acesta a terorizat o stradă întreagă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitori cartierului Titan au avut parte de o dimineaţă cu scântei, la propriu. După ce a băut toată noaptea, un bărbat în vârstă de 34 de ani, cunoscut cu antecedente penale, a provocat un scandal monstru, reuşind să trezească o stradă întreagă.

Bărbatul, supărat din cale afară, şi-a vărsat năduful pe vecinii lui. Acesta, în jurul orei 6 dimineaţa, i-a agresat fizic, i-a ameninţat cu acte de violenţă după care, le-a distrus mai multe autoturisme din parcarea blocului şi apoi le-a incendiat uşile apartamentelor.

Poliţiştii Secţiei 13, au avut nevoie de sprijinul Serviciului Special de Intervenţie Rapidă, pentru a putea aplana conflictul. După ce l-au liniştit, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul agresorului unde au găsit un adevărat arsenal. Aceştia au ridicat de la domiciliul scandalagiului  o toporişcă, un spărgător de gheaţă, un ciocan tip baros, o bâtă din lemn, un polizor, un baston din cauciuc, o staţie emisie recepţie, un târnăcop şi un recipient cu lichid inflamabil, instrumente cu care, bărbatul şi-a terorizat vecinii, conform spuselor acestora. 

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 13, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere, ameninţare, violare de domiciliu, cu R. F. în stare de reţinere, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cu propunere de arestare preventivă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite