Rămas bun, Mădălina Manole!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mădălina Manole a părăsit scena vieţii în rugăciune. Ultimele aplauze pentru „fata dragă” s-au auzit, aseară, la Ploieşti. Rude, prieteni, colegi şi admiratori, lumânări, lacrimi şi mii de flori, aşa a arătat tabloul trist de la înmormântarea artistei.

De la căpătâiul Mădălinei nu s-au dezlipit mama, soţul şi persoanele dragi. Strigăte de durere, lacrimi şi disperare au cuprins întreaga adunare de la capela Bisericii Sfânta Treime. „Te vreau înapoi, copila mea!” a fost strigătul unei mame îndurerate. O ambulanţă a staţionat timp de trei ore în faţa Casei Sindicatelor din Ploieşti, unde a fost dus sicriul cu trupul solistei, pentru a acorda prim ajutor, în caz de nevoie, membrilor familiei regretatei artiste. Ieşirea din scenă a Mădălinei Manole a fost o rugăciune strigată de mii de admiratori. „Dumnezeu s-o ierte!” au fost cuvintele rostite de cei prezenţi în cor.

image

Cântece şi sute de trandafiri
Slujba de înmormântare a început la ora 18.00 şi a avut loc în afara Bisericii „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena”. Oamenii s-au înghesuit să o vadă pentru ultima dată pe cea care cânta „Trece vremea, trec pe lume toate!”. Pentru că artista s-a sinucis, oamenii nu au avut voie să ţină lumânări aprinse în mână. Doar preotul a avut o lumânare aprinsă. Un cor din 12 persoane a cântat timp de mai bine de jumătate de oră. Părinţii Mădălinei au stat lipiţi de siciriu, pe scaune, în timpul slujbei. Cel mai emoţionant mesaj a fost: „Puiul şi puiuţul te vor plânge şi te vor iubi mereu”, aşa cum scria pe coroana de flori din partea soţului şi a fiului Mădălinei.

image

La ora 18.40, cortegiul a plecat de la biserică, a trecut prin faţa casei familiei artistei şi, în final, s-a oprit la cimitirul Bolovani, unde peste 5.000 de oameni au venit să îi spună adio Mădălinei Manole. Mama artistei nu a mai rezistat şi a leşinat lângă sicriu. Soţul Mădălinei a îngenuncheat pentru a-şi lua rămas-bun. La ora 19.10, sicriul cu trupul Mădălinei Manole a fost coborât în cavoul familiei, alături de un buchet cu 101 trandafiri albi, aşa cum obişnuia Petru Mircea să-i dăruiască după fiecare spectacol. 

Moartea Mădălinei rămâne o mare necunoscută
Medicii legişti au confirmat, în urma autopsiei, faptul că solista a băut aproape jumătate de litru de Furadan, un insecticid foarte puternic. Artista nu suferea de nicio boală organică, nu era anorexică şi a murit în câteva minute. Testele finale, care vor arăta cu exactitate ce substanţă a provocat moartea solistei, vor fi gata în trei săptămâni. Procurorii susţin că nu există nicio suspiciune de crimă, până în momentul de faţă al anchetei, verdictul fiind clar: sinuciderea.

O brăileancă a încercat să se sinucidă cu furadan, după modelul Mădălina Manole

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite