FOTO VIDEO Primii „locatari“ s-au instalat în Sky Tower. Raiffeisen Bank şi-a mutat sediul în cea mai înaltă clădire din România

Sky Tower, cea mai înaltă clădire din ţară, infografie 3D

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai importante bănci din ţară, şi-a schimbat sediul social, mutându-se în cea mai înaltă clădire din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Începând de astăzi, banca are un singur sediu central în Bucureşti, în clădirea Sky Tower din Bucureşti, în care vor lucra aproximativ 1.700 de angajaţi. „A fost un efort uriaş să ne mutăm pe parcursul a doar câteva luni şi le mulţumesc pentru această performanţă colegilor mei din echipa de proiect”, a ţinut să precizeze Steven van Groningen, preşedintele băncii.

În anul 2012, banca a realizat un profit net de 88 de milioane de euro, cel mai bun rezultat de pe piaţa bancară locală, având o bază de două milioane de clienţi.

Grupul Raiffeisen în România oferă o gamă completă de produse şi servicii financiare prin subsidiarele sale: Raiffeisen Leasing, Raiffeisen Capital&Investement, Raiffeisen Banca pentru Locuinţe, Raiffeisen Asset Mangement sau Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare.

Sky Tower este cea mai înaltă clădire din România, cu 37 de etaje, zece lifturi şi cinci etaje de parcare subterană, fiind  situată între strada Barbu Văcărescu şi calea Floreasca.

Sky Tower este cea mai înaltă clădire din România, cu 37 de etaje și 137 de metri. FOTO SKY TOWER

Imagini din aceeasi galerie
  • Sky Tower este cea mai înaltă clădire din România, cu 37 de etaje și 137 de metri. FOTO SKY TOWER
  • Cum va arăta Sky Tower noaptea. FOTO SKY TOWER
  • Așa vor arăta birourile din clădirea din Barbu Văcărescu. FOTO SKY TOWER
  • La urlimul etaj va fi amenajat un sky bar. FOTO SKY TOWER
  • Lângă turn va fi construit și un mall, Promenada. FOTO SKY TOWER
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările