Răfuiala armată între taximetriştii de la aeroportul Otopeni, anchetată de Parchet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ancheta a fost preluată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea. Scandalul a pornit de la faptul că taximetriştii acreditaţi erau lăsaţi fără clienţi de către cei neacreditaţi. Două autoturisme au fost distruse în timpul scandalului şi au fost trase cinci focuri de armă cu un pistol cu bile de cauciuc.

Scandalul de noaptea trecută dintre taximetriştii aflaţi la Aeroportul Otopeni a fost luat în vizor de către procurori.Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a început o anchetă în acest caz în care au fost trase cinci focuri de armă. Din primele cercetări efectuate de poliţişti reiese că, în noaptea de miercuri spre joi, în incinta aeroportului a avut loc un conflict între două grupuri de taximetrişti. Scandalul a pornit de la faptul că taximetriştii acreditaţi erau lăsaţi fără clienţi de către cei neacreditaţi.

Două autoturisme au fost distruse în timpul scandalului şi au fost trase cinci focuri de armă cu un pistol cu bile de cauciuc, armă deţinută legal. Anchetatorii au audiat mai multe persoane şi încearcă să identifice toate persoanele implicate în altercaţie. La faţa locului au fost chemaţi jandarmii pentru a restabili ordinea. La Aeroportul Otopeni au rămas două echipaje ale Jandarmeriei, pentru a supraveghea zona și a evita apariția unui nou conflict, a adăugat Hulea. O persoană rănită în urma scandalului a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a refuzat să fie transportată la spital.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite