Raed Arafat: „Şefa ATI de la Spitalul Gerota se simte bine şi a fost testată negativ pentru coronavirus“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raed Arafat
Raed Arafat

Şefa secţiei de Terapie Intensivă de la Spitalul Gerota, care a fost în stare critică, se simte bine şi a fost testată negativ pentru coronavirus.

Secteraul de stat Raed Arafat a anunţat că şefa secţiei de Terapie Intensivă de la Spitalul Gerota, care a fost infectată cu coronavirus, a fost testată negativ. El a infirmat informaţia apărută iniţial în presă, cum că şefa ATI ar fi decedat.

"Am vorbit cu colegii de la MAI şi se confirmă că ambele colege care erau în stare gravă sunt bine şi în afara oricărui pericol. Îmi pare rău că a fost anunţat într-un mod eronat că doamna nu mai era în viaţă, dar mă bucur că nu s-a confirmat. Colegii care au tratat-o au luptat şi acum este ok", s spus Raed Arafat la "Sinteza Zilei".

Imagine indisponibilă

Carantina impusă la Spitalul "Dimitrie Gerota", unde fusese internat pacientul care a ascuns faptul că a fost plecat în străinătate şi care şi-a infectat cu coronavirus propria familie, personalul medical şi colegi, a fost ridicată miercuri, după dezinfecţie şi igienizare.

Totuşi, spitalul nu poate primi pacienţi şi nu se pot face consultaţii, aceste activităţi urmând să se reia după finalizarea procedurilor de dezinfecţie.

La Spitalul MAI ”Dimitrie Gerota” a fost internat pacientul de 60 de ani care a ascuns faptul că a fost plecat în străinătate, infectând propria femilie, personalul medical, colegi de serviciu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite