RADET opreşte furnizarea căldurii pe timpul zilei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
RADET opreşte căldura pe timpul zilei FOTO Arhivă
RADET opreşte căldura pe timpul zilei FOTO Arhivă

Reprezentanţii Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti (RADET) au anunţat că vor reduce şi chiar vor opri căldura pe timpul zilei odată cu creşterea temperaturilor în Capitală. Pe de altă parte, pe timpul nopţii vor oferi căldură în funcţie de temperatura exterioară.

„Având în vedere creşterea semnificativă a temperaturilor exterioare şi ţinând cont de prognoza meteo pentru perioada următoare, în care noaptea temperatura exterioară se menţine la valori de 2-8 grade Celsius, RADET Bucureşti va continua furnizarea agentului termic pentru încălzire către toţi clienţii săi pe timpul zilei la parametrii scăzuţi, până la oprirea totală“, se arată într-un comunicat de presă.

De asemenea, reprezentanţii regiei spun că pe timpul nopţii, agentul termic se va livra conform cu temperatura exterioară şi diagrama de reglaj. Asociaţiile de proprietari cât şi ceilalţi clienţi RADET care nu mai vor să primească căldură pot solicita acest lucru în scris, cu ajutorul unei cereri de sistare a încălzirii.
 

Pe aceeaşi temă:

Instalaţia-minune care reduce factura la încălzire. Cum funcţionează modulul termic pentru blocurile anvelopate

Consilierii generali au aprobat suplimentarea bugetului RATB cu 44 de milioane de lei. RADET a primit doar 20 de milioane de lei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite