Puya a câştigat definitiv procesul pentru numele de „La Familia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins, ieri, recursul lui Caddy, membru al trupei BUG Mafia, împotriva deciziei prin care a fost anulată înregistrarea la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) a numelui formaţiei „La Familia“, potrivit NewsIn.

Mai citeşte şi:

Rapperul Sişu, condamnat la patru ani de închisoare

Sişu îşi cânta propria poveste

Puya a câştigat irevocabil procesul privind numele formaţiei „La Familia", în care cânta alături de Sişu, anunţă NewsIn.

ICCJ a respins recursul lui Vlad Neagu Dragoş (Caddy) împotriva deciziei Curţii de Apel Bucureşti, care în luna februarie a anului trecut, a respins contestaţia cântăreţului împotriva hotărârii Tribunalului Bucureşti.

Tribunalul Bucureşti a decis atunci să anuleze  înregistrarea la OSIM numele formaţiei „La Familia" de către trupa BUG Mafia.

Procesul dintre cele două formaţii hip-hop a început în urma cu patru ani, în 2006, după ce Dragoş Gărdescu, cunoscut sub numele de Puya, l-a dat în judecată pe Caddy. Acesta din urmă, membru al formaţiei BUG Mafia,  a înregistrat numele formaţiei la OSIM, în februarie 2004,  şi nu le-a mai dat voie lui Sişu şi Puya să-l folosească.

Acum trupa hip-hop, care s-a denumit între timp, simplu, „Sişu şi Puya" ar putea redobândi vechiul nume.

Trupa hip-hop La Familia s-a înfiinţat în ianuarie 1996 şi a cântat la început în deschiderea concertelor B.U.G. Mafia. Trupa a devenit cunoscută şi pentru problemele pe care Sişu le-a avut cu drogurile.

Cântăreţul a fost arestat în 2003 pentru trafic de droguri de mare risc şi deţinere ilegală de droguri pentru consum propriu. În prezent, Sişu este judecat în libertate deşi Tribunalul Bucureşti a decis, pe fond, condamnarea sa la patru ani de închisoare cu executare, însă decizia poate fi atacată cu apel.

Puya a lansat între timp albumul solo „Undeva-n Balcani", cu care a devenit unul dintre cei mai căutaţi cântăreţi de hip-hop din ţară. Piese precum „Undeva-n Balcani" şi „Change" s-au aflat pentru mult timp în fruntea clasamentelor muzicale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite