Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, legătură strânsă cu interlopii? Christian Ciocan s-a pozat cu regina Bamboo-ului, iubita unui dealer de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, apare într-o fotografie alături de regina Bamboo-ului, Mihaela, o protejată a clanului Cămătaru. În poză, cei doi sunt foarte apropiaţi.

Fotografia a fost preluată de pe un site de socializare. Mihaela, femeia care apare alături de Ciocan, este iubita lui Bogdan Niţă, un celebru traficant de droguri în cluburile de fiţe din Bucureşti.

Acesta furniza substanţe stupefiante VIP-urilor care frecventează cluburile de lux, precum Bamboo sau Le Gaga, renumite pentru preţurile exorbitante, dar şi pentru personalităţile care le calcă pragul.



Christian Ciocan alături de Mihaela, regina Bamboo-ului foto: rtv.net

image

Niţă, poreclit Vulpe, s-a îmbogăţit în urma afacerii cu droguri. Acesta locuia într-un penthouse situat pe Bulevardul Decebal din Capitală, pentru care plătea 1.200 de euro chirie pe lună.

Mai mult, Vulpe conducea numai maşini scumpe, de peste 100.000 de euro, pe care le schimba la scurt timp după ce le achiziţiona. 

Bărbatul a fost prins de procurorii DIICOT, în urma unor percheziţii. Dealer-ul de lux este, de asemenea, unul dintre protejaţii lui Nuţu Cămătaru.

Însă, Christian Ciocan nu este la primul scandal. Acestuia i s-a interzis în august 2011, pe vremea când era purtător de cuvând în cadrul Poliţiei Capitalei, să mai dea declaraţii publice în numele instituţiei.

Asta după ce Ciocan a fost surprins în ipostaze indecente pentru statutul său, la aniversarea zilei de naştere a designerului Cătălin Botezatu.

Însă, numai după câteva luni după ce a fost demis, acesta a devenit purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Române.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

CITEŞTE ŞI:

Poliţişti cercetaţi în urma masacrului de la Perla: agenţii de la Secţia 14 au ignorat plângerea făcută de soţia criminalului

Agentul care a ciuruit opt oameni în coafor era beat şi sub sedative. Patru agenţi de la Secţia 14 sunt cercetaţi pentru că l-au ajutat să obţină arma

O rețea de „bancheri“ trăgea țepe de zeci de mii de euro direct din închisoare. Află cum îi fraiereau pe bucureșteni!

GALERIE FOTO: Caravana Poliției a ajuns și la Brăila! Peste 60 de sinistrați au primit lemne pentru foc

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite