Purceluși și berbecuți la proțap în Parcul Tineretului. Poți câștiga și un butoi cu bere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Exotic Market se va desfășura între 7 și 9 octombrie, în Parcul Tineretului, intrarea Șincai și va reuni tradiții și savori din culturile exotice: indiană, arabă, bavareză, africană, sud-americană.


Organizatorii Exotic Market spun că va fi cel mai mare târg dedicat produselor acestor culturi organizat până acum în București și va avea secțiuni speciale dedicate gastronomiei, artelor și tradițiilor îndepărtate.

Germania este invitata specială a acestei ediții, iar nemții vin cu o gamă variată de bere germană, precum: Weismainer, Monchshof, Paulaner, Maisel Weisse, Kaiserdorm, Kapuziner și Leikeim. Pe lângă berile nemteşti, vei găsi la Exotique Market și bere din Cehia, India și bere englezească.

În Parcul Tineretului veți mai găsi mâncare indiană, mexicană, cârnați bavarezi, coaste grase de porc la grătar, covrigi “Pretzel”, dulciuri turcești și libaneze și condimente indiene și turcești.

În plus, în fiecare seară, atmosfera va fi înveselită de formațiile “Karpaten Show”și „UnderCover” care vor susține zilnic concerte cu piese internaționale, iar sud-americanii vor aduce pe scenă ritmurile latino.

Vineri la concursurile organizate la Exotique Market poți câștiga un butoi de bere, sâmbătă la concursul de bere viteză se dă un berbecuț la proțap, iar duminica poți câștiga un purceluș la proțap.

La Exotique Market îți mai poți achiziționa bijuterii, haine și obiecte inedite.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite