Psihologia profesorului cercetat pentru că ar fi violat două eleve: „Un narcisist care merge din floare-n floare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Psihologul Hanibal Dumitraşcu a trasat câteva dintre caracteristile psihologice ale profesorului de la Liceul „Jean Monnet“ din Bucureşti, acuzat că a violat două eleve. Specialistul susţine că tânărul în vârstă de 27 de ani este îndrăgostit de propria persoană şi nu vrea o relaţie stabilă.

Psihologul Dumitraşcu a declarat pentru bucuresti.adevarul.ro că profesorul de sport de la celebrul Liceu „Jean Monnet“ este un om îndrăgostit de propria persoană, care nu pune accent pe o relaţie stabilă.

„Este un personaj imatur, instabil din punct de vedere emoţional, narcisist şi manipulator. El este incapabil să-şi exercite profesia, nu avea ce să caute la catedră“, a declarat spune Hanibal Dumitraşcu. Psihologul este covins că profesorul, în vârstă de 27 de ani, nu are o parteneră stabilă şi „merge din floare în floare“.

„Trebuie să-şi demonstreze că e bărbat“

Cred că pe măsură ce ancheta va continua, vor apărea şi alte fete care să susţină acelaşi lucru”, mai spune Dumitraşcu. Psihologul crede că tânărul cadru didactic are o tulburare de personalitate de tip narcisist, lucru demonstrat prin propriile vorbe.
El trebuia să-şi demonstreze că este bărbat, că e un seducător, capabil să stăpânească minţile tinerelor. La rândul lor, fetele vor să-şi confirme feminitatea. Însă ele avea nevoie de cineva apropiat de vâsta lor“, susţine psihologul. Acesta spune că profesorul este incapabil să investească într-o relaţie sinceră, durabilă. „De aceea nu şi-a căutat o relaţie cu cineva de vârsta lui“, spune Hanibal.

Profesorul: „Sunt adorabil de pozitiv“

Profesorul de sport de la Liceul „Jean Monnet“ şi-a făcut autoportretul pe  mai multe pagini personale ale reţelelor de socializare. „Eu însumi sunt un real model pentru mine, încerc ca de la zi la zi să îmi aprofundez felul de a fi şi să-l duc către culmi foarte foarte înalte. Sunt adorbil de pozitiv cu cei ce merită a fi aşa şi demonic cu cei ce nu. Sunt o fire foarte energică şi mereu angrenat în competiţia vieţii pentru că numai astfel simţi că trăieşti“, se autocaracterizează dascălul.

Acesta mai susţine că: „Sunt o fire deschisă la nou, îmi place să cunsoc oameni de la care am ce învăţa, îmi plac călătoriile, vreau să cred că toate lucrurile negative care se ivesc în viaţa mea fac parte din destin şi acestea cu timpul mă fac mai puternic…Restul nici eu nu-l cunosc…“, mai susţine profesorul pe una dintre paginile sale de pe reţelele de socializare.

Citeşte şi:
Profesorul acuzat de viol, pe reţele de socializare: Sunt un real model pentru mine

Profesorul de la Liceul Jean Monnet acuzat că a violat două eleve a fost reţinut pentru 24 de ore

Profesorul de la Liceul „Jean Monnet“, acuzat că a violat o elevă, a fost eliberat. Bărbatul va fi cercetat în libertate

Pasiunile dascălului

În ceea ce priveşte hobbyurile sale, profesorul de la Liceul „Jean Monnet“ susţine că îi place sportul „sub orice natură şi formă“, dar şi „cultura-abstractă pentru unii, dar creatoare pentru alţii“.

Filmele sale preferate sunt „Ultimul Samurai“, „300 de eroi de la Termopile“ şi „Troia“. La capitolul muzică, acesta spune că îi place „orice îmi încălzeşte auzul şi mă face a mă simţi bine“. Cât priveşte literature, tânărul bifează „Războinicul luminii“, P. Coelho, şi „Anna Karenina“, L. Tolstoi.

Cine este psihologul Hanibal Dumitraşcu

Hanibal Dumitraşcu a absolvit Facultatea de Psihologie (promoţia 1992) şi este doctor în Sociologie. Psihologul a făcut studiile postuniversitare la Colegiul universitar din Sitard, Olanda (1993) şi studiile de specializare la Universitatea de Medicină din Touluse, Franţa (2001). Printre lucrările publicate de psihologul Hanibal Dumitraşcu se numără “Repere valorice europene ale activităţii poliţiei române” (Ed. Trei 2000), “Introducere în psihologie – curs pentru specialişti în activitate de resurse    umane” , (Ed. Irecson 1996), “Aspecte ale intervenţiei asistenţei sociale în cazul bolnavilor Alzheimer”, (Ed. Univ.de Medicină Carol  Davilla, Buc. 2001).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite