Proteste faţă de exploatarea de la Roşia Montana - Ziua a 5-a - transmisiune în direct de pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestatarii în faţa Parlamentului FOTO Alexandru Nicuşor Matei
Protestatarii în faţa Parlamentului FOTO Alexandru Nicuşor Matei

Protestele faţă de exploatarea auriferă de la Roşia Montană au intrat în a cincea zi în Bucureşti. După ce în zilele anterioare protestatarii au ocupat pe rând Bulevardul Magheru, Bulevardul Elisabeta şi Piaţa Revoluţiei, ei sunt aşteptaţi şi în această seară la manifestaţii.

adevarul.ro transmite în regim de live text pe Twitter protestele, cu cele mai interesante imagini şi informaţii de la manifestaţiile care au strâns între 2.000 şi 4.000 de oameni în Bucureşti zilele trecute. Nu trebuie să daţi refresh, urmăriţi fluxul de pe Twitter de mai jos. 

Manifestantii au ajuns la ora 00.00 în Piaţa Constituţiei, în faţa Palatului Parlamentului. Urmăriţi Live Text pe TWitter desfăşurarea evenimentelor. 

proteste ziua a cincea

Vă aşteptăm să ne trimiteţi imaginile voastre pe Twitter folosind @ProtesteLive. 

Tweets by @ProtesteLive

Protestele împotriva exploatării miniere de aur şi argint de la Roşia Montană au început duminică, 1 septembrie. Atunci, şi-au anunţat prezenţa aproximativ 8.000 de participanţi, manifestaţiile organizându-se în mai multe oraşe din ţară printre care şi Alba Iulia, Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca, Braşov, Constanţa, Târgu Mureş, Galaţi, Craiova şi nu numai. 

În Bucureşti, prima zi de proteste a reuşit să adune şi numărul cel mai mare de oameni, astfel încât peste 4.000 de persoane s-au adunat de-a lungul serii şi au protestat până târziu în noapte, o parte dintre ei stând în stradă până după 3.30. Prima zi de proteste, la locul de întâlnire - fântâna de la Universitate, adevărat simbol al manifestaţiilor de orice gen din Capitală - oamenii au îceput să vină încă de la ora 17.00. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite