Protestatarul din faţa Primăriei Sectorului 5, blocat de poliţişti, a murit la Spitalul Colţea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei doi protestatari din faţa Primăriei Sectorului 5 a murit după ce a fost transportat la Spitalul Colţea din Capitală. Medicii de pe ambulanţa care a venit în faţa Primăriei s-au chinuit să îl resusciteze pe bărbat mai bine de 40 de minute, însă eforturile lor au fost în zadar.

Protestatarul a fost racordat la apararate, medicii continuând să încerce să îl resusciteze însă, inima bărbatului a cedat. Bărbaţii care protestau în faţa Primăriei aveau de recuperate de la autorităţi suma de 100.000 lei.

În momentul în care gardienii instituţiei au vrut să îl imobilizeze, bărbatul le-a spus acestora că are probleme cardiace, ulterior suferind un stop cardio-respirator.

Spitalul Colţea a transmis un comunicat de presă în care se menţionează că starea de sănătate a bărbatului era şubredă şi că, cele petrecute astăzi, au fost mai mult decât putea suporta inima acestuia. " Bărbatul care a murit la Spitalul Colţea avea diabet, hipertensiune arterială şi mai suferise un infarct miocardic, luni fiind adus în unitatea sanitară în stop cardiorespirator, inconştient şi ventilat mecanic", informează conducerea spitalului.

Doi bărbaţi au venit, luni, în faţa Primăriei Sectorului 5 cu o butelie cu gaz şi au ameninţat că îşi dau foc, nemulţumiţi că nu au fost primiţi în audienţă de primarul Marian Vanghelie, au fost reţinuţi de poliţiştii Secţiei 17, informează Poliţia Capitalei.

Poliţiştii şi pompierii au fost anunţaţi că, în faţa sediului Primăriei Sectorului 5, sunt doi bărbaţi care au cu ei o butelie cu gaz şi ameninţă că-şi dau foc.

Un echipaj al Secţiei 17 Poliţie a intervenit şi i-a reţinut pe cei doi bărbaţi. Unul dintre protestatari a fost dus la secţia de poliţie, în timp ce al doilea a fost transportat la spital, deoarece invoca probleme cardiace, au spus oficiali din Poliţia Capitalei.

Cei doi le-au spus poliţiştilor că au recurs la acest gest deoarece primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, ar fi refuzat să-i primească în audienţă. Cel de-al doilea protestatar, rămas în viaţă, va fi amendat cu 200 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

CITEŞTE ŞI Protest cu butelii şi benzină în faţa Primăriei lui Vanghelie

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite